Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 7: Hur Man Hanterar Husallergier

Allergierna Àr fulla, och de kan orsaka vattna, röda ögon och trÀngsel för bÄde mÀnniskor och husdjur. Oavsett om du Àr en Àlsklings Àlskare som Àr allergisk mot en katt eller en dÄlig pooch som lider av sÀsongsallergier - vi har tips för att fÄ alla genom sommaren snifflar. Https: // soundcloud.


Allergierna Àr fulla, och de kan orsaka vattna, röda ögon och trÀngsel för bÄde mÀnniskor och husdjur. Oavsett om du Àr en Àlsklings Àlskare som Àr allergisk mot en katt eller en dÄlig pooch som lider av sÀsongsallergier - vi har tips för att fÄ alla genom sommaren snifflar.

Uppstarten som tar hussamtalet till husdjursvÄrd, Vetted, dela sina hackar för att spara tid och pengar pÄ dina veterinÀrtjÀnster. Vilket, TBH, behöver vi helt eftersom det Àr dyrt att vara goda husdjursförÀldrar!

Ett inlÀgg som delas av Vetted PetCare (@vettedpetcare) den 11 april 2017 kl. 13.33 PDT

Kasta nÄgra fÄ galen historier om fantastiska husdjur som tar hand om sina mÀnniskor (för en förÀndring), och du har en heck av en fantastisk podcast.

Nya episoder av Cuteness Pawdcast kommer att slĂ€ppas varje fredag ​​och finns pĂ„ iTunes och Google Play. Episoder finns ocksĂ„ hĂ€r pĂ„ Cuteness!

Om du gillar vad du hörs kolla in vĂ„rt avsnitt som vĂ„gar stĂ€lla frĂ„gan: Är kattungar enklare Ă€n valpar? (Svaret kommer att chocka dig - ja, minst hĂ€lften av dig.)


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Episod 31: Omg, Du Spenderade SĂ„ Mycket PĂ„ Ditt Husdjur?

✔ - Episod 29: Är Katter Och Hundar Smartare Än MĂ€nskliga SmĂ„barn?

✔ - Episod 13: Den Överraskande Sanningen Om Familjen Hunden


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!