Webbplatsen Handlar Om Husdjur

FĂ„ En Hund Att Tycka Om Att Spela Frisbee

Att titta pÄ sanna frisbee-Àlskande hundar Àr en fantastisk upplevelse. Dessa hundar kommer att göra nÀstan vad som helst för att fÄnga sin favoritleksak.


Att titta pĂ„ sanna Frisbee-Ă€lskande hundar Ă€r en fantastisk upplevelse. dessa hundar kommer att göra nĂ€stan vad som helst för att fĂ„nga sin favoritleksak. Om du drömmer om att gĂ„ in i din hund i tĂ€vlingar, eller om du bara vill att din hund ska lĂ€ra sig att fĂ„nga, börja med att lĂ€ra honom att Frisbee Ă€r det bĂ€sta i vĂ€rlden. Även om du aldrig fortsĂ€tter att tĂ€vla, Ă€r att spela Frisbee ett bra sĂ€tt att knyta med din hund och ge dig en chans till lite frisk luft och trĂ€ning.

FĂ„ en hund att tycka om att spela frisbee: spela

Tips # 1 - Foder din hund i sin frisbee. Detta ger skivan en mycket positiv roll i din hunds sinne.

Tips # 2 - Skjut Frisbee runt pÄ marken framför din hund. Flytta det fram och tillbaka nÀra honom, dÀr han enkelt kan ta tag i det. Uppmuntra honom att ta tag i det och lyfta det frÄn marken. AnvÀnd alltid en glad röst och mycket ros.

Tips # 3 - Alternera Frisbee med din hunds andra leksaker, sÄ han kan knyta frisbee med playtime.

Tips # 4 - Rull Frisbee lÀngs marken för att din hund ska jaga. De flesta hundar kommer att springa efter saker, sÄ nÀr du rullar skivan uppmuntra din hund att jaga den. Gör spelet spÀnnande och glad.

Tips # 5 - Beröm din hund nÀr han fattar frisbee och lÄt honom veta att han Àr den bÀsta hunden i vÀrlden för att jaga och fÄnga skivan. De flesta hundar blir upphetsade och arbetar hÄrdare för att springa ner frisbee nÀr de vet att du godkÀnner.

Tips # 6 - Klipp frisyren försiktigt till din hund och uppmuntra honom att fÄnga den. Var sÀker pÄ att han ser dig kasta den; först kasta den ca 3 eller 4 fot först och var försiktig sÄ att du inte slÄr honom med den. Du kan öka avstÄndet som din hund blir bÀttre vid att fÄnga den.

Tips # 7 - Spela med hunden varje dag, och se alltid till att Frisbee-tiden Àr lycklig. Om din hund gillar spelet, kommer han att Àlska sin frisbee.

varningar
Har din hund kontrollerat för sundhet innan du fÄr honom involverad i att spela Frisbee. För mÄnga höga hoppar, vÀndningar och hÄrda landningar kan orsaka allvarliga skador pÄ en hund som har hÀlsoproblem, sÀrskilt om hans höfter inte Àr ljuka.

Det Àr naturligtvis viktigt att du inte slÄr din hund med Frisbee, eftersom han Àr skyldig att blyga bort frÄn skivan om han associerar den med en obehaglig upplevelse.

referenser:

Indy Dog & Disc Club: Frisbee Dog Basic Training Guide
SkyHoundz: TrÀningsöversikt

Om författaren
En mottagare av företagsekonomi och tekniska examen frÄn mastersprogrammet vid West Coast University, Cindy Quarters har skrivit professionellt sedan 1984. Tidigare erfarenhet som veterinÀrtekniker och gott om arbetstid runt om i vÀrlden. Quarters har haft arbete som presenteras i Radiance Magazine och AKC Gazette.


Video: Boomerang Trick Shots | Dude Perfect

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Skillnad Mellan En Manlig Och En Kvinnlig Budgie

✔ - Vad Din Katt KroppssprĂ„k Talar För Dig

✔ - Naturliga Aptitstimulerande Medel För Hundar


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!