Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Grumpy Sourpuss Caught Sitting On Baby Jesus I Hilarious Nativity Scene Photo

Liksom de flesta sÄdana avbildningar kan man se maria och josephs figurer huddled runt en korg, be om vördnad.


Chubby kattlökar i New York City nativity scen

Idag i If-I-fits-I-sits: Denna lilla kittehhh loafing i mitten av en nativityscene i New York City.

Liksom de flesta sÄdana avbildningar kan man se Maria och Josephs figurer huddled runt en korg, be om vördnad.

Men det finns en skarp frÄnvaro: Baby Jesus sjÀlv, som till synes har blivit förskjutet frÄn sin signaturminnesmÀrke av en Àngel av den fyrbenta sorten. (Visserligen skulle det inte vara första gÄngen en katt har pochat nÄgons plats...)

Chubby kattlökar i New York City nativity scen

De hilariska bilderna, som har studsat runt den söta sidan av internet hela dagen, kommer till oss frÄn en privat Facebook-grupp, dÀr de har staplat upp mer Àn 7000 + "Likes" sedan mÄndag eftermiddag.

I en intervju som genomfördes via e-post lÄnade den lyckliga fotografen Brooke Goldman ut Cuteness lite kontext till den osannolika scenen:

"Jag sprang in i katten av en slump pÄ en promenad hem frÄn min pojkvÀn hus till min. Jag var pÄ 28th Ave i Astoria, Queens och han satt tyst pÄ gÄrden av ett hus. Jag behövde genast fÄnga ett foto. Jag trodde att det var en av de roligaste sakerna och hans uppmÀrksamhet förbÀttrade verkligen hela scenen. Han var en liten Grinch... och det fick mig att knÀcka hela vÀgen hem. "

Chubby kattlökar i New York City nativity scen

Goldmans första instinkt var att dela den meowy krukken med vÀnner och familj, som hon "regelbundet spamar med djurbilder och memes" (ingen skam hÀr, Brooke, det hÀr Àr ett sÀkert utrymme).

TillÀgger att hon har en pÄgÄende tÀvling med sin bror, Goldman laddade upp fotonet till Catspotting, dÀr hon "hoppades slÄ mitt sista inlÀgg och... fÄ nÄgra skratt".

Chubby kattlökar i New York City nativity scen

Till hennes förvÄning mottogs de saintly snaps sÄ entusiastiskt - "Jag kunde komma in i denna religion!" quipped en man i kommentarerna - att de började spridas utanför Catspotting community:

"Jag har kontaktats av The Dodo... och blev chockad nÀr de publicerade en artikel som verkligen gjorde bilden cirkulerad. Sedan dess har jag kontaktats av sÄ mÄnga mÀnniskor om bilden, jag kan inte komma över hela grejen "

Chubby kattlökar i New York City nativity scen

Medan det var oklart var exakt den himmelska interloperen kom frÄn, noterar Goldman att hon regelbundet gÄr genom det hÀr hörnet och hoppas att "checka upp pÄ honom" igen snart.

För att se mer av Goldmans gatan skott, inklusive ett rÀttvist antal katter och hundar, studsa vidare till hennes hemsida och / eller Instagram.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - 26 Hundar Som Tittar PĂ„ Dig Genom Staket

✔ - VĂ„rt Rengöringsguide För Att HĂ„lla Husen Fri FrĂ„n Husdjur, Luktar Och HĂ„r

✔ - Santa Kommer Definitivt Att Ge Dessa 17 Stygga Husdjurskol I År


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!