Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Frisyrer För En Yorkie Maltesiska

Yorkie maltesiska Àr hybridhundar Àr ocksÄ kÀnda som morkies eller yorktese.


Yorkie maltesiska Àr hybridhundar Àr ocksÄ kÀnda som Morkies eller Yorktese. De utvecklades genom att uppfostra en maltesisk med en Yorkshire terrier vilket resulterar i en mjuk kappa som kan vÀxa sÄ lÀnge den kommer att röra golvet. Din Yorkie Maltese kommer att behöva vara borstad dagligen för att hÄlla hans pÀls krossa fri. Han borde badas minst en gÄng i mÄnaden. Din groomer kan stile din Morkies hÄr i flera populÀra klipp.

VÀntar pÄ Santa

Yorkie maltesiska kommer i en rad kappfÀrger.

Schnauzer Cut

En traditionell schnauzerskÀrning har en nÀra beskuren bröst, rygg, nacke, hals och öron, med lÄngt hÄr pÄ benen. Huvudet Àr trimmat till en blockform med skÀgg och ögonbryn. Din Morkie kommer inte att se ut som en schnauzer, eftersom han inte kommer att ha signaturögonbrynen och starka skÀgg som en schnauzer har, men denna snitt ska passa honom. Kinderna, huvudets och nackens huvud klipps ganska kort medan skÀggomrÄdet lÀmnas lÄngt och fullt. Kroppen Àr kapad till en kort kjol som klÀmmer fast vid bakbenen.

Modifierad Schnauzer Cut

En modifierad schnauzersnitt Àr lÀttare att underhÄlla Àn fullskÀrningen. Torso och baksida av hunden klipps till en jÀmn lÀngd hela vÀgen till svansen medan benhÄret Àr kvar lÀngre. Du kan Àndra denna snitt för att passa din smak och bestÀmma hur lÀnge du vill ha hÄret pÄ hans mage, ben och svans att vara. SkÀggomrÄdet bör lÀmnas ensamt för att vÀxa lÀnge.

ValpskÀrning

Valpskuren anvÀnds för mÄnga smÄ hundar, eftersom det Àr lÀtt att underhÄlla och minskar vÄrdbehovet. HÄret pÄ benen och kroppen Àr trimmad till ungefÀr en tum i lÀngd medan ansiktet Àr trimmat till en rund form. Detta Àr ocksÄ kÀnt som en nallebjörnskÀrning. Du kan vÀlja att ha en toppknut för att hÄlla lÀngre hÄr frÄn ögonen. En toppknut Àr standarden i showringen för Yorkshire terriers, medan den maltesiska sporten tvÄ i ringen.

Westie Cut

Westie-klippet har ansiktet och huvudet trimmat till en rund form som valpen. Rygg och axlar Àr trimmade mycket kort medan benen, magen och sidorna har lÀngre hÄr pÄ ca 2 till 3 tum. Detta Àr trimmat till en universell lÀngd för att hÄlla grooming lÀtt. Det kommer att krÀva mer resor till groomer Àn valpen klippa om du vill hÄlla skikten ser snyggt och stÀdat.

Koreanska Cut

Koreanskan Àr en modernare snitt Àn de andra. Rygg, flankar, mage och nacke Àr trimmade kort medan hÄret hÄlls lÀnge pÄ benen, öronen, toppknutningsomrÄdet och svansen. Benen Àr formade för att se ut som lÄnga flared stövlar. SkÀggomrÄdet Àr trimmat kort och mynningen trimmad till en kort rundad form. HÄret kan upprÀttas i en eller tvÄ toppknutar.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Vad Kan Katter Ha Som SmĂ€rtstillande Medel?

✔ - Hur Man Matar En Katt Som BĂ€r En Kone Runt Sitt Huvud

✔ - Vad Är Behandlingarna För Nandina FörtĂ€ring För En Hund?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!