Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Så Här Förbereder Du Ett Katastrofpaket För Ditt Husdjur

Ingen planerar naturkatastrofer, men husdjursföräldrar måste vara redo att se till att deras nära och kära är säkra.


Så här förbereder du ett katastrofpaket för ditt husdjur

Naturkatastrofer händer med väldigt liten varning, varför det är viktigt att husdjursföräldrar inte blir avskydda när en storm eller översvämning träffar. Att säkerställa vårdens hälsa och säkerhet bör alltid vara en prioritet, även under en katastrof.

Alyssa Fleck från ASPCA, en av de organisationer som arbetar med husdjursföräldrar i kölvattnet av naturkatastrofer, gav många förslag att hålla dina furrya vänner så säkra som möjligt i en läskig situation.

Ha en färdig väska redo.

Episka översvämningar översvämmer Houston efter orkanen Harvey

Det mest grundläggande elementet i ett akutberedskapssats är att ha en påse med vatten, mat, journaler och eventuella djurmedicin som är redo att gå. Den uppsättningen bör innehålla ca 3-7 dagar värd sällskapsdjur och vatten i en förseglad behållare.

  • 3-7 dagar värd förseglad sällskapsdjur och vatten
  • journaler
  • husdjur medicinering
  • grundläggande rengöringsmedel

Underhålla det paketet genom att byta mat och vatten vartannat år med färska förnödenheter. Om ditt husdjur har vissa speciella mediciner, måste du ha tillbaka försörjningen av dem i din kit. Du vill också ha grundläggande rengöringsmedel som ingår för att städa upp efter dem. Och självklart kan du inkludera några av ditt husdjurs leksaker som en komfort för dem.

Få ditt husdjurskista redo.

Så här förbereder du ett katastrofpaket för ditt husdjur

Tillsammans med att ha ett kit för deras behov, kommer det vara till hjälp att ha sätt att transportera ditt husdjur, inklusive lådor eller bärare. Om ditt husdjur inte redan är vant med att vara i en kista är det viktigt att ta sig tid att träna dem för att åtminstone vara van vid transportören - även om de inte älskar det. Om du gör det kommer förhoppningsvis att minska en del stress på ditt husdjur under en redan stressande tid.

Har identifieringen redo förhand.

Florida börjar förbereda sig för orkanen Irma

Trots dina bästa ansträngningar, du och ditt husdjur kan bli skilda från ditt älskade husdjur. Dina bästa chanser att bli återförenade med din fyrbenta vän är att ha en ID-tagg på dem, se till att de är microchipped och bär bilder av dem med dig. Kom ihåg att el kan vara spottig i en naturkatastrof, så att ha fysiska bilder av ditt husdjur hjälper dig att identifiera dem och hålla andra på utkik om din telefon dör.

Hundar och katter har olika nödbehov.

Det spelar ingen roll om du är en hund eller en kattperson, eller en kombination av båda. I en naturkatastrof vill alla se till att deras pälsbarn är säker och skyddad. För hundar kan du hjälpa till med att se till att deras kit har extra saker för att tugga för att få lite av stressen. Du vill också ta med sina knyter och krage så att de kan stanna nära dig och, förhoppningsvis, så småningom, gå för lugnande promenader runt säkra områden. För katter, se till att ta med dem engångsförpackningar och extra skräp. Och, naturligtvis, kanske några av deras favoritskrapa leksaker och lite kattnäppa för att hjälpa tiden passera mer roligt. Och för båda djuren, glöm inte skålar så att du faktiskt kan mata dem mat och vatten.

Skapa en plan B.

Så här förbereder du ett katastrofpaket för ditt husdjur

Om du och ditt husdjur av någon anledning inte kan evakuera tillsammans, ha en vän eller familjemedlem utanför katastrofzonen som är villig att ta dem in. ASPCA ger också en mobilapp som tillåter djurägare att lagra och dela viktig information om deras djur som kan hjälpa dig att vara beredda, och förhoppningsvis hålla ett jämnt huvud i händelse av en läskig situation.

Lämna aldrig ditt djur i en katastrof.

Fleck säger att du åtminstone kommer ihåg ditt husdjur! "ASPCA uppmanar husdjursägare att alltid föra sitt husdjur med dem om de behöver evakuera. Om det inte är säkert för dig är det inte säkert för ditt husdjur." Lämna aldrig ditt djur fast eller där de inte kan fly.

Mid Atlantic Coast Förbereder För Orkan Sandy

Om du tar några av de här stegen omedelbart kan du hjälpa husdjursföräldrarna bättre att hålla sina furna följeslagare säkra i nödsituationer.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hårda Tumörer Hos Hundar

✔ - Egenskaper Hos Amerikanska Boxare

✔ - Tecken Och Symtom På Tularemi Hos Hundar


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!