Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hem Remedies För En Katt Kastar Upp

Ingen katt gillar att kasta upp, och ingen Àgare gillar det nÀr katten slÄr upp.


Ingen katt gillar att kasta upp, och ingen Àgare gillar det nÀr katten slÄr upp. KrÀkningar hos katter kan orsakas av mediciner, virus och förtÀring av sopor eller leksaker. Katten kan vara lustig, illamÄende eller ovillig att Àta. Det Àr alltid en bra idé att se din veterinÀr om din katt Àr krÀkningar. Om han krÀkas fortlöpande och inte kan hÄlla ner vatten, kontakta din veterinÀr omedelbart. Om krÀkningen Àr mindre allvarlig, hÀr Àr nÄgra tips som hjÀlper dig att lindra kattens magbesvÀr hemma.

Fasta

En 24-timmars snabb hjÀlper till att lindra magbesvÀr i din katt. Det ger magen en hel vilodag och minskar inflammation. Var noga med att ge din katt kontrollerad mÀngd fÀrskvatten och se till att hon dricker. Efter de första 24 timmarna kan du erbjuda sina blöta livsmedel som kokt vitt ris (ge samma mÀngd ris som du normalt ger kattmat). Efter 48 timmar kan du blanda det kokta riset med kattens normala mat. Efter 72 timmar, om hennes tillstÄnd har förbÀttrats, kan du ÄtervÀnda din katt till sin normala diet. Om hennes tillstÄnd inte har förbÀttrats, hÄll fast vid den dumma kosten och se din veterinÀr.

Pepparmintte

Pepparmintte Àr ett gammalt vÀntelÀge i att lösa upp mage i magen, men visste du att det kan göra samma sak för din katt? Om din katt har krÀkats eller du misstÀnker att han har ont i magen, prova att brygga en stark kopp pepparmint och lÄt den svalna helt (20 minuter ska göra tricket). Ge din katt en matsked av pepparmintte för att hjÀlpa till att suga hans mageproblem.

Hairball Relief

Katter Àr frekventa groomers och slickar kontinuerligt pÀlsen pÄ sina kroppar. NÀr de slickar pÄ sin pÀls konsumerar de en del av den pÀlsen och skapar hÄrbollar. Ibland kommer katter att vÀrma hÄrbollar och lÀmna dem för att du ska kunna hitta pÄ golvet. Andra gÄnger smÀlter de hÄrbollarna, vilket kan leda till förstoppning. För att lindra hÄrbollar och förhindra potentiella hÄrbollsrelaterade problem, försök att lÀgga till en tesked mineralolja i kattens mat tre gÄnger i veckan. Detta kommer att fungera som laxermedel och hjÀlpa din kattunge att lÀttare överföra hÄrbollarna, förhindra eventuell krÀkningar eller förstoppning.


Video: I got 99 problems... palsy is just one | Maysoon Zayid

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Vad Ska Man Göra För Att HĂ„lla Mina Katter FrĂ„n Att Slicka PĂ„ Tyg?

✔ - Hur Man Bryr Sig Om En Maltipoo Valp

✔ - Vad Är "Bonded Pair" Hundar?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!