Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hemhjälpmedel För Hundar I Värme

En kvinnlig hund kommer in i sin första värme ungefär 6 månaders ålder och fortsätter att gå i värme var sjätte månad för resten av sitt liv, såvida hon inte sprutas.


En kvinnlig hund kommer in i sin första värme ungefär 6 månaders ålder och fortsätter att gå i värme var sjätte månad för resten av sitt liv, såvida hon inte sprutas. "Värme" är en term som används för att hänvisa till en hund som är redo att kompisera och producera avkommor. Tyvärr kan en kvinnlig hund i värme vara mycket irriterande för en ägare, men flera hemläkemedel kan hjälpa denna gång att passera.

Hemhjälpmedel för hundar i värme: hjälpa

Blöjor för hundar

Kvinnliga hundar kommer att producera blodiga utsläpp i flera dagar under en värmekrets, vilket kan vara problematiskt för en ägar matta och möbler. Lyckligtvis säljer många husdjursaffärer engångsblöjor (som rymmer en hundsvans) speciellt för detta ändamål. En ägare kan dock även göra sina egna tvättbara blöjor med blöjor och stift för att bekämpa urladdningen.

Lugnande musik

Lugnande musik, som klassisk musik, kan hjälpa till att lugna ett husdjur under sin värmekrets. Veterinären Michael W. Fox noterar dock att musik som producerar ett pulserande slag eller producerar ljud som kan vara felaktigt för andra djur, kan förvärra situationen och få kvinnan att reagera på oönskade sätt, inklusive humping föremål, människor eller andra husdjur.

Extra uppmärksamhet

Ytterligare uppmärksamhet kan hjälpa till att ta en kvinnlig hunds sinne av hennes sexuella behov, enligt The Doctors Book of Home Remedies för katter och hundar. Till och med spendera lite extra kepsar (eller grooming, om det lugnar hunden) kan hjälpa till att lugna en hundhund ner.

Dessutom kan ägaren kanske överväga att ge hunden i värme ytterligare lektid inomhus. Detta kan inkludera alla favoritspel som hunden kan njuta av. Undvik dock att gå utomhus eftersom hennes doft kan locka hane från så mycket som 3 miles, enligt Elaine Wenner Gilbertson i The Doctors Book of Home Remedies för katter och hundar.

Vicks ånggummi

För att ta itu med den extra uppmärksamhet som en kvinnlig hund kan få (speciellt om en manlig hund är i hemmet) kan ägaren vilja använda Vicks Vapor Gummi vid svansens botten. Doften av Vicks Vapor Rub hjälper till att avskräcka hanehundar från området. Försök dock hålla hunden från att konsumera den.

Regelbundna badar

En annan lösning för att avskräcka hanehundar är att regelbundet bada kvinnans bakre ände en eller två gånger om dagen. Detta kan hjälpa till att minska doften av lukten som produceras, enligt hunduppfödaren Chris Walkowicz.


Video: Abilias kognitiva hjälpmedel förenklar vardagen

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Behandlar En Valp Med En Överaktiv Blåsan

✔ - Clavamox Doser För Urinvägsinfektion Hos Hund

✔ - Hur Mycket Kostar En Miniatyrschnauzer?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!