Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hem Remedy För Torr Och Kliande Hud På En Svart Lab

Många faktorer kan bidra till torr och kliande hud på ditt svarta labb.


Många faktorer kan bidra till torr och kliande hud på ditt svarta labb. Vissa orsaker är miljövänliga medan andra kan relateras till grooming. Medan obekväma, kan dessa villkor lätt behandlas hemifrån och behöver inte besöka veterinären om de inte kvarstår efter att ha behandlats hemma.

Hem Remedy för torr och kliande hud på en svart lab: kliande

Förstå en svart Labs Coat and Skin

Labradorer är måttliga åkare under hela året, med en ökning under våren, när de förlorar sina tunga vinterrockar. Borstning kan hjälpa till att skära ner på kasta och förbättra kliande hud i en utsträckning. Ju mer du borstar ditt lab, desto mer lösa päls tar du bort och därmed desto mindre måste han skrapa för att befria sig från det. Du bör aldrig helt raka någon del av ditt lab om det inte är medicinskt nödvändigt. När de yttre kappans tjocka hår börjar växa igen, kommer det att orsaka obehag, irritation och klåda. Överdriven klåda leder nästan alltid till hudirritation. Om ditt husdjur problem fortsätter efter att ha försökt hemlösningar, kommer han att kräva ett veterinärbesök för att utesluta hudsvampar, bakterier och parasiter. Loppor och kvalster kan gömma sig särskilt bra i ett svartlabbs päls.

grooming

Labs kräver vanligtvis inte regelbundet badande. För det mesta borde de bara få ett badrum om de rullar i något smutsigt eller illaluktande. Att överbada din hund kan orsaka att hennes hud torkar ut, gör henne kliande och tar bort de naturliga oljorna, hennes kappa behöver behålla en hälsosam glans. Om du märker att din hunds hud är fläckig eller torr, använd ett hemlagat "schampo" bestående av en del havregryn och en del varmt vatten och 1 msk. av olivolja. Massage denna blandning i hundens kappa, låt sitta i en minut och skölj sedan. Havregryn kommer att lägga till fukt såväl som lugna mindre allergiska reaktioner.

Diet

Vissa väsentliga fettsyror krävs i din hunds diet för att bibehålla hud och kapphälsa. Några exempel är fisk, majs, jordnötsolja och olivolja. Många människor väljer att lägga till 1 msk. per dag till deras laboratoriums torra hundmat. Att upprätthålla denna rutin dagligen är en effektiv hemtjänstlösning som kommer att få en synlig förbättring på hundens päls och stoppa snabbt för att torka, fläckig hud.

Miljö

Ibland kan miljön spela en roll i att torka ett laboratories hud till flakpunkten. Under vintermånaderna kan värmare i hemmet orsaka torkning av huden. Ett naturligt torrt klimat kan också bidra till torr, fläckig hud. Begränsa din hunds exponering för mycket sandiga områden, vilket kan innehålla skadedjur som orsakar hudproblem.


Video: Water For Elephants

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Varför Är Min Hund Plötsligt Rädd För En Ny Sak?

✔ - Hur Man Minskar Bun & Kreatininivån Hos Hundar

✔ - Hur Är Chihuahua Med Människor Som Har Allergier?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!