Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hemlagad Fågelsås Fångare

Vilda fåglar tenderar att vara röriga på det sätt som de äter, sprider frö och tomma fröskal under processen.


Vilda fåglar tenderar att vara röriga på det sätt som de äter, sprider frö och tomma fröskal under processen. Detta kan tyvärr skapa problem, till exempel att locka till andra djur, inklusive ekorrar och tvättbjörnar, och oätat frö kan växa oväntat på konstiga ställen utan att kräva mycket jord eller vatten. Lösningen är en hemgjord fångstfångare, vilket gör det möjligt för mycket enklare rengöring av spillt fågelsås för att förhindra avfall.

material

Skapa fågelskyddsfångare från mjuka, flexibla material så att de kan vikas upp och flyttas med fröna inuti för enkel rengöring. Andningsbara material som släpper igenom vatten utan att låta frön passera, som fönsterskärmsmaterial eller nät, är bra val. Ett robust materialval för detta ändamål är stormätare som kaninduk, som kan klippas för att passa olika former och storlekar för en anpassad fågelskärare.

Konstruktion

Skär materialet till botten av fågelskyddet för att passa storleken på fågelhuset eller fågelmataren som du ska fästa påfångaren på. Fågelsångaren ska vara större än huset eller mataren på alla sidor med minst 3 till 6 tum för att rymma flygande och fallande frön. Botten kan förstärkas med samma trådnät eller kaninduk som sidorna på fångaren, vilket möjliggör en kraftigare matare och en plattform där fåglar kan äta fallet frö. Skapa sidorna av fågelskyddet fångst från en remsa av trådnät och anslut botten till remsan med hjälp av hantverk eller blommigtråd i samma eller en tyngre gauge.

Bilaga

För enkel anslutning, använd standardkabeln från en hårdvaruaffär för att fästa fågelskyddsfångarens kant i ramverket för fågelhuset eller fågelmataren. Borra hål eller fäst krokarna till fågelhuset eller mataren om det behövs. Ett annat alternativ för att fästa spärrhaken på mataren eller huset är att köra en stabil mätmätare från en till en, vilket ger tillräckligt med anslutningar för en stabil tillslutning. Välj galvaniserad eller belagd tråd för att säkerställa att ingen rost uppstår på grund av vädret. När du har anslutit, häll lite frö i fångaren för att försäkra dig om att den kan bära vikt.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Var Är En Hunds Tryckpunkter?

✔ - Katthemorrojida Behandlingar

✔ - Vanliga Ögonproblem I Shih Tzus


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!