Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hemlagad Cat Hairball Remedy

Katter brudgummar sig flera gÄnger om dagen, inte bara för att de Àr rena djur av naturen, men ocksÄ som ett sÀtt att ta bort de lösa hÄren som ackumuleras.


Katter brudgummar sig flera gÄnger om dagen, inte bara för att de Àr rena djur av naturen, men ocksÄ som ett sÀtt att ta bort de lösa hÄren som ackumuleras. PÄ grund av graden av deras grooming, kommer katter ofta att fÄ hÄrbollar som hÄren samlar i magen. Denna ackumulering leder sÄ smÄningom till att katten krÀker hÄrbollarna pÄ dina golv eller möbler. För att underlÀtta kattens obehag och hÄlla ditt hus hÄrbollfritt, prova nÄgot av mÄnga olika hemhjÀlpmedel för katthÄrbollar.

Hemlagad Cat Hairball Remedy: hairball

Dieter Bekymmer

Ett naturligt sÀtt att minska mÀngden hÄrbollar som katten fÄr Àr att mata den en diet som Àr rik pÄ fiber. Fibern kommer inte bara att hÄlla din katt frisk, men kommer ocksÄ att minska mÀngden lös hÄr som orsakar hÄrbollar i första hand. Torr och vÄt kattmat kommer ofta i fiberversioner. KattgrÀs, som sÀljs i de flesta husdjursaffÀrer, har ocksÄ ett naturligt högt fiberinnehÄll.

Dehydrering kan ocksÄ förvÀrra hÄrbollar, sÄ se till att din katt har tillgÄng till gott om fÀrskt vatten.

Icke-petroleum gelé och fiskolja

Smörjmedel kommer att bidra till att förhindra hÄrbollsuppbyggnad och göra befintliga hÄrbollar mycket lÀttare för din katt att passera, förhoppningsvis eliminera behovet av att krÀkas upp. Non-petroleumgel Àr ett naturligt smörjmedel som Àr sÀkert att ge till din katt flera dagar i veckan. Placera en punkt pÄ gelén ovanpÄ kattens nÀsa, dÀr det kommer att slicka av och belÀgga magen. Ett annat naturligt smörjmedel med liknande effekter Àr fiskolja, som bör lÀggas till din katt matar en gÄng om dagen; ungefÀr en tesked Àr vanligtvis nog.

Smör och konserverad pumpa

TvÄ av de mest populÀra matbaserade smörjmedlen för att minska och eliminera hÄrbollar Àr smör och konserverad pumpa. Du fÄr ge din katt en liten mÀngd smör, inte mer Àn en tesked, tvÄ eller tre gÄnger i veckan, antingen ensam eller med mat - beroende pÄ vilken katt du föredrar. En tesked pumpad burk kan ges till din katt med maten en gÄng om dagen.

Förebyggande ÄtgÀrder

NÀr du vÀl har behandlat hÄrbollstillstÄndet som din katt redan har, vidta ÄtgÀrder för att maximera framtida hÄrbollsproblem sÄ mycket som möjligt. Det första och enklaste sÀttet att göra detta Àr att borsta din katt varje dag för att ta bort de lösa hÄren som katten ser ut att slicka upp. Om du har en medium eller lÄnghÄrig katt, övervÀga att hÄlla sitt hÄr trimmat kort för att ytterligare minska hÄrbollsproblem.


Video: Fight Club

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Nasal Decongestants Som Är SĂ€kra För Hundar

✔ - Hur Man Gör Din Egen Varma Tröja Till Din Katt

✔ - HĂ€r Är 9 Exotiska Husdjur Som Faktiskt Är Lagliga Att Äga


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!