Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Stora Får Röda Heeler Hundar?

Som namnet antyder, är de röda hälarna tränade för att nypa på djurens klackar för att driva dem framåt. De är en typ av hjärtlig hund, officiellt känd som australiensisk...


Som namnet antyder, är de röda hälarna tränade för att nypa på djurens klackar för att driva dem framåt. De är en typ av hjärtlig hund, officiellt känd som australiensisk nötkreaturhund, tillsammans med blå häckare och Queensland Heelers. Dessa jovial hundar är en medelstor rasen och har en mängd olika pälsfärger. Deras medellånghet och önskan att behaga dem till tilltalande husdjur, men de kräver mycket stimulans för att avvärja kedsomhet.

Hur stora får röda Heeler hundar?: stora

Red Heeler History

Den australiensiska nötkreaturhunden är en av de mest hårda raserna i världen. Cattleman George Hall, som allmänt anses vara rasens grundare, började en boskapstransaktion i början av 1800-talet. George och hans son Thomas körde boskap tusentals kilometer till Sydney och behövde en hund att hjälpa till att driva boskap genom tät underbrush. Lokala körhundar, importerade från England, var inte hjärtliga för att klara de hårda förhållandena hos Outbacken. Hallarna korsade sina hundar med inhemska dingoes som Thomas hade tamat och löste detta problem. Dessa hundar, känd som Hall Hallers, lockade ett stort efterföljande men hölls inom familjen tills en godsauktion efter Thomas död 1870. Robert Kaleski, en hundexpert från New South Wales, köpte ett antal av dessa hundar och så småningom utarbetade en standard som skulle presentera dem för världen som australiensisk nötkreaturhund.

temperament

Röda hälar, inte till skillnad från de flesta arbetande hundar, tenderar att vara hög energi och mycket intelligenta. Om de inte är upptagna med att jaga boskap, kräver röda hälar en hel del stimulans och motion. Medan de gör stora familjehundar kan de vara blygsamma för nya situationer och kräva socialisering från valpen. Röda hälar är lekfulla, men kan bli exklusiva och börja nippa i hälarna hos barn eller andra husdjur.

Röd Heeler på stranden

Storlek

Manliga röda hälar ska stå mellan 17 och 20 tum långa på toppen av bröstet. Medelvikt för dessa glada röda hundar varierar mellan 35 och 45 pund. Manliga röda hälar tenderar att ha en tätare benstruktur, och en ordentligt byggd röd heeler ska vara något längre än han är lång. Han kan eller kanske inte ha en full svans. Kvinna röda hälar gravit mot den mindre änden av höjd och vikt skala. Kvinnor bör behålla 10 till 9 längd-till-höjd-förhållandet, men bör ha mindre benstruktur och lite mer raffinerade egenskaper än män. Trots sin mindre kroppsgrad är kvinnliga röda hälsar lika bestämda och hårda som manliga hundar.

Storlek som en tillgång

Den röda heelerens storlek gör honom till en perfekt körhund. Enligt definitionen trycker en kördrivare fram och håller en kördrift i rätt riktning. Men nötkreatur kan vara envis och de sparkar. Heelerens instinktiva nippning av lata nötkreaturs hälar äventyrar en större hund - men flygande hovar seglar över huvudet på dessa hundar och räddar dem från döden. Den röda heelerens storlek ger honom också en kant i tävlingar som smidighet, så att hunden kan rensa häckar och smyga genom tunnlar som kan vara svårare för högre hundar.


Video: The Book of Enoch Complete Edition - Multi Language

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Varför Är Min Chihuahua Aggressiv?

✔ - Hur Man Berättar Om En Diskusfisk Är En Manlig Eller En Kvinna

✔ - Varför Går Hundarna Upp Och Ner I Öronen?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!