Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Länge Är Hundar "Bundna" Tillsammans Medan Parning?

När hundar är kompisar, hänger hanen kvinnan, ger dragande rörelser, och så småningom kommer hans penis in i sin vulva och börjar svälla, särskilt bulboretralkörteln vid basen.


När hundar är kompisar, hänger hanen kvinnan, ger dragande rörelser, och så småningom kommer hans penis in i sin vulva och börjar svälla, särskilt bulboretralkörteln vid basen. När tikens vulva samlar sig runt sin svullna penis, fastnar hundarna eller "binds" ihop.

Slipsen

Under slipset vänder hanen sig så hundarna är tillbaka och kan försvara sig. Slipset håller vanligtvis 20 till 40 minuter. Det kan vara bara några minuter, och hundar kan mäta framgångsrikt utan att bli knutna alls. Den evolutionära orsaken till slipset är okänt, men det antas att om en manlig hund är knuten till en kvinna, förhindrar den att andra män parar med henne.

Oönskade parning

Försök aldrig att dra de två hundarna ifrån varandra, även när parning är oönskade. Detta kan skada hundens penis och tikens vulva. Sök hjälp av en veterinär omedelbart efter en oplanerad parning för att undvika att ha valpar. Genom att neutralisera hankön och hundar kan du förhindra parning och oönskade graviditeter.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Vanliga Utslag På Hundens Mage

✔ - Tecken På Graviditet I En Budgie

✔ - Om Jack Russell Pug Mixes


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!