Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man SlÄr En Orm

Hur man slÄr en orm


Hur man slÄr en orm Det finns ett antal skÀl att bada en sÀllskapsdlam, och det Àr verkligen ganska lÀtt eftersom de flesta ormar Àlskar att blötlÀgga i ett varmt badkar dÄ och dÄ. Att bada din orm hjÀlper till att lindra förstoppning, dödar kvalster och frÀmjar shedding om huden inte lÀtt slÄr av sig sjÀlv. Med nÄgra enkla tricks och lite ömtÄlig omsorg kommer du att ha en ren, glad orm pÄ nolltid.

Steg 1

Varm nog ren fjÀder eller filtrerat vatten för att fylla ditt badkar eller badbehÄllare cirka fyra tum. Det Àr viktigt att du inte anvÀnder klorerat vatten, eftersom det kan irritera din ormans hud. Ormar Àr kÀnsliga för temperatur, sÄ anvÀnd en termometer för att sÀkerstÀlla att vattnet Àr mellan 100 och 105 grader Fahrenheit.

Steg 2

HÀll det varma vattnet i ett rent badkar eller en stor behÄllare. Badkar fungerar bÀst, eftersom din orm kommer att Àlska att simma runt och strÀcka ut; Om du har en farlig orm kan du emellertid fylla en behÄllare med vatten och placera den försiktigt inuti din ormhabitat. De flesta ormar badar sig mycket snabbt.

Steg 3

SÀtt försiktigt din orm i badet och lÄt honom simma fritt i 10 eller 15 minuter.

Steg 4

Ta upp din orm nÀr hon Àr klar att rengöra sig och torka henne försiktigt med en ren mjuk handduk innan du ÄtervÀnder henne till hennes livsmiljö.


Video: Bloopers: Anders Kraft biten av orm i direktsÀndning

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Naturliga Aptitstimulerande Medel För Hundar

✔ - Hur Man Bygger Ett Hundhus Gjord Av Block

✔ - Hemlagad Hund Köln


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!