Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Rader Röda Örat Skjutreglage

Red ear sliders är en måttlig storlek, duglig art av sköldpadda, populär hos reptilentusiaster som bra startkattdjur för nybörjare.


Red Ear Sliders är en måttlig storlek, duglig art av sköldpadda, populär hos reptilentusiaster som bra startkattdjur för nybörjare. Ursprungligen häckande från de södra delarna av Förenta staterna, bevarar Red Ear Slider nu nästan alla kontinenter på jorden. Uppfödning av röda örhänge är en relativt enkel process på grund av sin skonsamma natur, och du kan framgångsrikt höja en hälsosam koppling av ägg med bara lite tid och ansträngning.

Hur man rader röda örat skjutreglage

Steg 1

Titta på dina sköldpaddor för tecken på att de är redo att kompisera. Parning sker vanligen under de kallare månaderna, såsom januari och februari, för att ge barnen bästa chans att överleva när de kläcker på början av sommaren. Under matsäsongen klipper de små mansköldpaddorna ofta runt kvinnans huvud och nacke och kittlar henne för att döma hennes mottaglighet. Hon kommer visa sin vilja att kompisera genom att låta honom knyta och montera henne. Om hon inte är mottaglig och blir fientlig, separera dem för att förhindra skador.

Steg 2

Förbered din parningstank när honan accepterar hanens framsteg. Fyll din 30-liters tank med sex tums klart, rumstemperaturvatten. Vattnet behöver vara djupt nog för att låta hanen enkelt montera honan, men inte så djup att hon inte kan andas. Placera han och hon i tanken och observera dem tyst. Parning tar ungefär 15 minuter, så ge dina sköldpaddor gott om tid att mäta ostörd.

Steg 3

Flytta sköldpaddorna tillbaka till sina normala höljen, varigenom man och hon separerar under graviditeten. Hon kommer att bära ägget i ca 60 dagar. Under de senaste två veckorna av graviditeten kommer din kvinna att ägna mycket mer tid på land, gräva och leta efter en plats att lägga hennes ägg.

Steg 4

Ställ upp nestningstanken och flytta din kvinna till den så snart du märker hennes nestningsbeteende. Fyll en av dina 20-liters tankar med fyra eller fem tums ren pottajord, se till att den är löst packad i tankens botten. Din kvinna kommer att gräva sitt bo och ligga någonstans mellan två och 20 ägg, täcka dem lätt med jord när hon är klar. Klipp upp värmelampan till tanken och rikta den på boet, så se till att hålla boet på 85 grader Fahrenheit för att ge ägget bästa chans att överleva. En enkel akvaritermometer placerad bredvid boet hjälper dig att övervaka temperaturen.

Steg 5

Observera boet noggrant för tecken på kläckning. Korrekt inkuberade röda öronskyddsägg kommer att kläcka ungefär 80 dagar efter att de har lagts, så håll ögonen på dem när 80-dagarsmärket närmar sig. Du kommer att märka att jorden börjar skiftas, eftersom hatchlingsen skär den mjuka äggsäcken med en liten hård bump på sina snouts som kallas äggtanden. Stanna tyst och störa inte ägget under kläckning, eftersom rädda barn kommer att fördröja kläckning och stanna inuti boet om de känner sig hotade.

Steg 6

Placera hatchlingsna i barnkammaren så snart de alla har kläckt. Fyll den ena halvan av din kvarvarande 20-gallons tank med jord, packa ner den för att göra ett soligt landområde för barnen. Fyll den andra halvan av tanken med bara ett par centimeter vatten för att få luckorna tillgång till vatten men förhindra dem från att döpa i djupt vatten. Rengör vattnet minst tre gånger i veckan för att förhindra sjukdom och infektion och behåll dina nykläckta röda öronslidare glada och friska.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Pet Turtle Laws I Tennessee

✔ - Tri-Heart Plus Vs. Heartgard Plus

✔ - Hur Lång Tid Tar Det För Gåsägg Att Kläcka?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!