Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Bygger En Bakgård Hund Potty Område

Om du är trött på gula cirklar i din gård eller trampar i stinkande högar med pojk, kan det vara dags att bygga en bakgård hundpotty.


Om du är trött på gula cirklar i din gård eller trampar i stinkande högar med pojk, kan det vara dags att bygga en bakgård hundpotty. Med några enkla steg kan du skapa ett område som är perfekt för Fido att göra sin verksamhet. Tränar honom för att använda detta område kan ta tid och tålamod, men det kommer så småningom att ge dig en bakgård fri från doggie messes och du vet exakt var du ska gå för att städa upp högarna.

Hur man bygger en bakgård hund potty område: bygger

Föremål du behöver:

• Skyffel
• Rake
• Glasfiberskärm
• 2 x 4 brädor och 4 eller 5 tums lagerskruvar (tillval)
• Ärtgrus eller cederkompis
• Krage och koppel
• Hundgodis

Steg 1 - Hitta ett område i din gård som är tillräckligt stor för att din hund ska röra sig in och ger gott om plats för att göra sin verksamhet. Ett avskilt område, dolt av träd eller pensel, är idealiskt för en hund som gillar sin integritet.

Steg 2 - Rensa området gräs och ogräs. Gräva upp markytan med en spade tills plåstret är ca 2 cm djupt och använd en rake för att skapa en plan yta.

Steg 3 - Sätt ett lager av glasfiberskärm, skär i storlek, ovanpå hela pottenområdet. Detta kommer att förhindra att ogräs växer under.

Steg 4 - Täck glasfiberskiktet med ett 2-tums lager av cedertopp eller jordgrus. Cedar mulch ger en mjukare yta för din hund att göra sin verksamhet. Cedar är också självdeodoriserande, vilket är ett bestämt plus! Men om din hund är benägen att tugga på trä- eller träobjekt, kan du också använda ärtgrus. Ärtgrus tillåter urin att passera till jorden och gör uppackning av avföring lättare. Om lukt byggs upp, kan du slakta ner gruset och skölja med ättika.

Steg 5 - Ta ut din hund till det nya pottenområdet i ett koppel och håll honom inom området tills han har eliminerat. När han gör det, ge lov och beröm. Gör det varje gång du släpper honom utanför. Om du märker att han är på väg att gå potta i en icke-utpekad del av gården, berätta för honom "nej" och vägleda honom till potten. Lova honom igen efter att han har gjort sin verksamhet.

Valfri träram: För att hjälpa till med att innehålla stenar eller mulch, kan du också välja att lägga till en träram runt ditt pottaområde med 2 x 4 plankor som skärs på bredden och längden på din potta och säkras ihop med 4 eller 5 tums lagerskruvar. Sätt in din ram i utgrävningsområdet efter att du lagt ner glasfiberskiktet.

referenser:

The Canine Training Center: Spara din gräsmatta från hund avföring och urinering! Potty Area How To
Blommaträdgård gjort enkelt: Gotta Go - Hundar och gräsmattor
Välkommen Pup: Hur man bygger ett utomhuspottyområde

Om författaren
Deborah Lundin är en professionell författare med mer än 20 års erfarenhet inom det medicinska området och som en småföretagare. Hon studerade medicinsk vetenskap och sociologi vid Northern Illinois University. Hennes lust och intressen inkluderar fitness, hälsa, hälsosam kost, barn och husdjur.


Video: Body of Lies

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Använder En Hundflauta

✔ - Varför Täcker Katter Deras Ansikten När De Sover?

✔ - Vad Äter Plecostomus?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!