Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Bryr Sig Om Wild Snake Eggs

NÀr du tittar pÄ din trÀdgÄrd ser du nÄgot du aldrig lagt mÀrke till förut.


NÀr du tittar pÄ din trÀdgÄrd ser du nÄgot du aldrig lagt mÀrke till förut. Vid första anblicken ser det ut som en sten, en stor svamp eller ett glömt barns boll. Det ser skinnigt ut, och efter en snabb körning till Internet eller barnens ormbok inser du att det Àr ett ormÀgg. Efter ett ögonblick tvekan, dÀr du debatterar med dig sjÀlv om du kommer att döda det eller ta hand om det, inser du att det Àr fördelaktigt att ha en annan orm runt. Din trÀdgÄrd kommer inte lÀngre att lida av de anbudsfulla förmaningarna hos kaniner och andra smÄ djur, och ormarna kommer inte att skada dig heller. SÄ du bestÀmmer dig för att ta hand om det. Det enda problemet Àr att du inte Àr sÀker pÄ hur.

Hur man bryr sig om Wild Snake Eggs: wild

Steg 1

Markera toppen av Àgget. Rotera aldrig Àgget nÄgonsin. Detta kan förstöra innehÄllet i Àgget. IstÀllet markerar Àgget med en filtmarknad eller nÄgot sÄ att du enkelt kan bestÀmma var toppen av Àgget Àr och inte vrida det eller vrida det. Om du flyttar det, rör det mycket försiktigt och var noga med att behÄlla den del som var överst pÄ toppen.

Steg 2

BestÀm typ av Àgg. LÀr dig vilken typ av Àgg du har att göra med innan det klÀcker. Vissa ormar har levande spÀdbarn, men du vill inte bli förvÄnad, men en trÀdslang kan vara till hjÀlp i din trÀdgÄrd. NÀr du Àr sÀker pÄ typen av ormÀgg, bestÀm huruvida du vill behÄlla den och klÀcka den eller hitta ett annat sÀtt att ta hand om det.

Steg 3

Se till att Àgget Àr bördig. Se till att Àgget Àr bördig. Friska, frÀscha Àgg kommer att vara krÀmfÀrgade, se friska och ungefÀr lika stora som andra Àgg. Infertila Àgg kommer att formas konstigt, solbrÀnna och mindre Àn de andra Àggen. Ett annat sÀtt att testa om de Àr friska Àr att skina ett ljus genom Àgget. Detta fungerar inte alltid, eftersom vissa skal Àr tjocka, men som din hand lyser rött under ficklampan, kommer Àgget ocksÄ att se rött ut.

Steg 4

HÄll Àgget Ätminstone delvis begraven under mudder och mulch, vilket bör vara lite fuktigt, men inte sÄ fuktigt att det gör Àgget ruttna. Temperaturen bör vara mellan 80 och 85 grader, som inte kÀnns varm, men Àr tillrÀckligt varm för att hÄlla Àgget gott och hÀlsosamt, men inte sÄ varmt att det kommer att lagas.

Steg 5

Titta pÄ Àggluckan. Efter flera veckor klÀcker babyslangen Àgget med sin speciella klÀckningstand. Bli inte förvÄnad om ormen inte verkar hungrig först eftersom mÄnga inte matar förrÀn de Àr nÄgra veckor gamla.


Video: Star Wars Force Awakens ALL Easter Eggs & References ( FULL MOVIE )

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - SĂ„ HĂ€r Reparerar Du En FĂ„gelns Brutna Vinge Tips

✔ - Hur BĂ€r Moderhundar Sina Valpar Runt?

✔ - Kelpie Black & Tan Egenskaper


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!