Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Rengör En Schnauzers Skägg

Schnauzers har en scruffy topcoat och en mjuk underrock, med särpräglade egenskaper som fjäderögon och skägg.


Schnauzers har en scruffy topcoat och en mjuk underrock, med särpräglade egenskaper som fjäderögon och skägg. Skägget blir ofta smutsigt, mattat och missfärgat. Fläckar förekommer på grund av saliv, jästinfektioner och färgämnen i livsmedel och godis. Rengöring av hundens skägg regelbundet hjälper till att hålla pälsen tilltalande och fri från skräp som också kan orsaka en obehaglig lukt.

Hur man rengör en Schnauzers skägg: schnauzers

Steg 1

Tvätta Schnauzers skägg med ett kommersiellt vitare schampo. Följ anvisningarna på schampon för att se till att du använder den ordentligt. Torka pälsen innan du fortsätter att rengöra skägget om fläckar kvarstår.

Steg 2

Borsta skägget med en metallkam eller borste. Borsta pälsen för att lossa några knutar och trassliga hår för att ta bort eventuella skräp från skägget. Välj på knutarna istället för att dra på dem för att förhindra obehag.

Steg 3

Torka skägget med doftfria babydukar. Du kan också köpa husdjursdukar i din lokala djurförsörjningsaffär. Torkduken avlägsnar skräp, smuts och smuts och du kan rengöra skägget med dem dagligen.

Steg 4

Blötlägg en mikrofiber tvättduk i destillerad vit vinäger. Vrid ut överskott av ättika och gnugga tvättduken över schnauzers skägg. Skölj skägget med rent varmt vatten.

Steg 5

Stänk sodavatten på schnauzers skägg. Borsta överflödig sodavatten för att hjälpa till att lossa smuts och friska skägget.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Rysar Ringneck-Papegojor

✔ - Hur Man Gör Hemreparationer För Ångest Hos Hundar

✔ - Kan Jag Skicka En Strepinfektion Till Min Hund?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!