Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Bota Hundar Med DĂ„lig Gas

Flatulens och dÄlig gas Àr inte bara mÀnskliga problem.


Flatulens och dÄlig gas Àr inte bara mÀnskliga problem. Din hund kan lida med dessa typer av problem ocksÄ. NÀr din hund lider av gas och flatulens kan det vara irriterande för dig, men det kan ocksÄ vara obehagligt och till och med smÀrtsamt för din hund. DÀrför bör du göra allt du kan för att bota din hund nÀr du mÀrker ett problem med dÄlig gas. Om det var möjligt skulle din hund sÀkert tacka för det.

Cocker spaniel som sover

En hund med dÄlig gas kan vara mycket obekvÀma.

Djur mat

Mata din hund en högkvalitativ hundmat.

FÄ din hund en högkvalitativ hundmat för att bota dÄlig gas. Kvalitetshundmatar kan innehÄlla en förening för amerikanska foderkontrollofficer och mycket omega fettsyror. Undvik livsmedel som innehÄller köttbiprodukter, mjölk, aska, majs, majsmjöl, vete, fyllmedel eller kemiska konserveringsmedel.

Hund som Àter frÄn skÄlen

Mata din hund flera smÄ mÄltider per dag.

Foder din hund flera smÄ mÄltider per dag i stÀllet för en eller tvÄ stora mÄltider, vilket kan uppmuntra bildandet av dÄlig gas, sÀrskilt om din hund Àter mat ganska snabbt.

Kvinna löpare springa, vandrare i sommar naturen

En aktiv hund Àr mindre sannolikt att ha dÄlig gas.

TrÀna din hund varje dag. Ta din hund för en eller tvÄ lÄnga promenader och tillÄta övningstid i din gÄrd eller en lokal hundspark ocksÄ. En aktiv hund Àr mindre sannolikt att ha dÄlig gas.

LĂ„t sovande hund ligga

Titta noggrant pÄ din hund nÀr han Àr pÄ gÄrden.

Titta noga pÄ din hund nÀr du Àr pÄ gÄrden för att se till att det inte Àter avföring. Detta beteende orsakar dÄlig gas. Se ocksÄ till att din hund inte har tillgÄng till en kattskrÀplÄda.

Pojke smygar hundmat frÄn bordet

Ge inte din hund mat.

Ge inte din hund mat eller lÄta den komma Ät omrÄden som skÄp, pantry eller papperskorgen. Att Àta mat som inte Àr vanligt för din hunds kost orsakar dÄlig gas.

VeterinÀrer med en hund

Ta din hund till veterinÀren om ingen av de andra förÀndringarna har fungerat.

Ta din hund till veterinÀren om ingen av ovanstÄende förÀndringar fungerar för att bota sin dÄliga gas. Det kan vara ett allvarligare problem som din veterinÀr kan diagnostisera och behandla, sÄsom gastrointestinalt irritation eller matallergi.


Video: WHAT COLOR DOES IT SMELL LIKE?!?! | We Are The Davises

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - VestibulĂ€r Sjukdom Hos Hundar

✔ - Tycker Om Hundar Som HĂ„lls?

✔ - Kan Du Mata En Hund Nötkött Ben?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!