Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Så Här Bestämmer Du En Ras Av Pitbull

En pitbull är egentligen inte en specifik typ av hund.


En pitbull är egentligen inte en specifik typ av hund. Det finns flera olika raser av pitbulls, var och en med särdrag. Att veta vilken typ du har kan hjälpa dig att bättre förstå ditt husdjurs behov och temperament. Fysiska egenskaper är det bästa sättet att berätta en typ av pitbull från en annan. När du väl vet vilken typ av pitbull du har, gör träningsbeslut baserat på rasen. När en ras är vänlig behöver en annan en stark ägare att visa kontroll.

Så här bestämmer du en ras av Pitbull: inte

Steg 1

Väg din pitbull. Pitbullraser varierar mycket i storlek. Staffordshire Bull Terrier väger vanligen mellan 28 och 38 pounds, medan den amerikanska Pitbull Terrier är mellan 35 och 65 pund och American Staffordshire Terrier är mellan 65 och 90 pund.

Steg 2

Undersök huvudet på din pitbull. Om den har ett mycket porportionerat huvud kan det vara en amerikansk Pitbull Terrier. Staffordshire Bull Terriers, å andra sidan, är kända för att ha mycket breda huvuden, enligt Pit Bull Info and Training webbplats.

Steg 3

Beror inte på längden på pälsen för att berätta vilken typ av pitbull du har. Pitbulls är en korthårig hund som kommer i olika färger.

Steg 4

Fråga din veterinär vilken typ av pitbull du har. Han kanske inte vet, men han borde veta vart man ska ta reda på det.

Steg 5

Kontrollera alla papper som följde med din pitbull. Den exakta rasen kan noteras på stamtavlan pappersarbete.


Video: Sirre - Polisen - Lyrics

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Diklofenak Användning Hos Hundar

✔ - När Börjar Mankatterna Spruta?

✔ - Tecken På Ett Slag I Råttor


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!