Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Döljer Din Katt Självklart

Ormar är ett mycket vanligt problem hos katter.


Ormar är ett mycket vanligt problem hos katter. Symtom som din katt kan visa att hon har maskar är kräkningar, aptitlöshet och diarré. Det finns många receptfria deformeringsmedel för katter, men många husägare föredrar naturläkemedel som är billigare, säkrare och lika effektiva.

Hus katt

Deworm din katt naturligt med några enkla tekniker.

Steg 1

Mata din katt lite diatoméjord av matkvalitet. Diatoméjord är de fossila resterna av mikroskopiska skal som fungerar genom att skära in i maskar och andra parasiter med sina mycket skarpa kanter som dödar dem. Blanda två teskedar av kiselgur i din katts våta mat två gånger om dagen i minst 30 dagar för att eliminera inre parasiter och maskar.

Steg 2

Behandla kattens maskar med en viss malurt örtbryggare. Enligt Vet Info är denna säkra och naturliga ört väldigt effektiv mot maskar och parasiter. Läs och följ anvisningarna noggrant på etiketten. Du kan hitta malurt örtmaskare på din lokala djuraffär.

Steg 3

Ge din katt några finmalda råpumpa frön för att naturligt behandla maskar. Pumpa frön är anti-parasitiska och fulla av värdefulla näringsämnen för din katt. Använd en mixer eller matkvarn för att finmalta pumpafröet och blanda en tesked i din katts våta livsmedel dagligen för att effektivt döda maskar.

Steg 4

Damm din katt i matkvalitetsdiatoméjorden en gång i veckan för att döda lopporna som orsakar maskar i ditt husdjur. Loppor sänder maskar till din katt som kan leda till sjukdom. Diatoméjord dödar inte bara interna parasiter, utan dödar också externa parasiter som loppor som kan ge dina husdjur maskar. Se till att du går ut och använder en dammmask när du applicerar, så att du inte andas in de fina dammpartiklarna.

Steg 5

Förhindra att din katt blir infekterad med maskar och andra parasiter. Håll henne inomhus så mycket som möjligt och kontrollera hennes avföring regelbundet för tecken på maskar. Om du märker något, behandla din katt omedelbart för att döda parasiterna och förhindra infestation.


Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА ? Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug & Cat Noir in real life

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Tränar Din Hund Att Inte Bita

✔ - Är Aloe Gel Giftig För Hundar?

✔ - Varför Släckar Hundar Sina Sängar?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!