Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Hittar En Fri Tysk Herdevalp För Antagande

Den tyska herden Àr en av hundens mest populÀra hundraser i usa, kÀnd inte bara för sitt magnifika utseende och mod utan Àven för deras intelligens, lojalitet och aktivitet.


Den tyska herden Àr en av hundens mest populÀra hundraser i USA, kÀnd inte bara för sitt magnifika utseende och mod utan Àven för deras intelligens, lojalitet och aktivitet. Dessa hundar trivs pÄ mÀnsklig interaktion inom familjen och Àr mycket försiktiga med frÀmlingar. De gillar inte att vara ensamma under lÄnga perioder. Respekt, fasthet, kÀrlek och beröm i lika stora mÀngder behövs för att trÀna tyska herdar. Enligt nÀsta dag Husdjur, personer som Àr oerfarna med husdjur eller mycket inaktiva gör inte bra Àgare till tyska herdar.

Hur man hittar en fri tysk herdevalp för antagande: herdevalp

Hur man hittar en fri tysk herdevalp för antagande: tyska

Sök efter tyska herdehundredningsorganisationer i ditt omrÄde. Dessa rÀddningscentraler ger skydd för förlorade, oönskade och missbrukade tyska herdar och deras mÄl Àr att fÄ hundarna till fast bostÀder dÀr de kommer att fÄ rÀtt kÀrlek och vÄrd. Hundar hÀr Àr ofta över ett Är gammal men ibland kan du komma över en tysk herdevalp som Àr tillgÀnglig för adoption. Du kan hitta en hund för adoption utan kostnad eller till lÄg kostnad vid GSD-rÀddningscenter. Uppkalla GSD-organisationen och ta reda pÄ detaljerna. Du kan behöva betala en liten avgift för hunden, beroende pÄ om hunden har spayed eller neutraliserats, vaccinerats eller har haft en veterinÀrundersökning.

Hur man hittar en fri tysk herdevalp för antagande: tysk

Ta reda pÄ om hundens vÀlbefinnande i ditt omrÄde. FrÄga din veterinÀr om rÀddningstjÀnsten eller djurskyddsnÀmnden i ditt omrÄde. Din lokala djuraffÀr eller groomers i ditt omrÄde kan ocksÄ ge dig information. Ett annat alternativ Àr att anvÀnda resurser som Pet Finder. PÄ den hÀr webbplatsen kan du söka djurskyddsnormer i ditt omrÄde. Humane Society och ASPCA Àr ocksÄ tvÄ stora kÀllor för att anta tyska herdevalpar.

Hur man hittar en fri tysk herdevalp för antagande: tyska

Kontakta ett djurskydd för att ta reda pÄ om de har en tysk herdevalp tillgÀnglig för adoption. Du kan fÄ en hund gratis eller till minimal kostnad för att tÀcka spay / neuter och vaccinationstjÀnster. Kostnaden beror pÄ den vÄrd som hunden har fÄtt. Om en tysk herdevalp inte Àr tillgÀnglig, frÄga nÀr du kan förvÀnta dig tillgÀnglighet. BegÀr att skyddet kontaktar dig om en tysk herdevalp blir tillgÀnglig för adoption.

Hur man hittar en fri tysk herdevalp för antagande: eller

Kolla in de klassificerade annonserna i din lokala tidning, Pennysaver eller annan skrivarresurs. Ofta förekommer mÀnniskors hundar valpar som de inte kan ta hand om och de lÀgger upp dem för adoption.


Video: 10 Hardest Working Dog Breeds

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Biverkningar Av Drontal Plus För Hundar

✔ - Vad Är En Hunds Underrock?

✔ - Farliga Kryddor För Hundar


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!