Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Bli Av Med Urin Luktar Under Linoleum

Lukten av urin Àr en av de minst behagliga luktarna som du kan ha i ditt hem.


Lukten av urin Àr en av de minst behagliga luktarna som du kan ha i ditt hem. Om urin pÄ nÄgot sÀtt lÀcker ut genom din linoleumgolv, mÄste du fÄ det att rengöras omedelbart eller riskera att hantera luktet lÄngsiktigt. Ju snabbare du kan stÀda upp den första roten ur urinen, desto mindre risk har du för lukten att blötlÀgga i golvet och bli svÄrt att bli av med.

23894094

Urin fÄngad under din linoleum kan göra hela ditt hus luktar dÄligt.

Steg 1

Lyft upp linoleum sÄ att du kan komma Ät det omrÄde som innehÄller urin lukt. I vissa situationer kan du behöva fysiskt avlÀgsna delar av din linoleumgolv för att nÄ det underliggande omrÄdet som luktar urin. AnvÀnd en rakhyvel för att skÀra bort alla delar av golvet som inte kan lyftas eller plockas upp.

Steg 2

Applicera utspÀdd blekmedel eller en produkt för avlÀgsnande av sÀllskapsdjur av lukt till det omrÄde som luktar urin och skrubba omrÄdet noggrant med blekmedlet. LÄt blekmedel sitta pÄ golvet i minst 30 minuter och vÀnta pÄ att lufttorka.

Steg 3

Skruva ner linoleum med blekmedel. Se till att skrubba bÄde toppen av linoleum och undersidan innan du byter den pÄ golvet i sin ursprungliga position. Om din gamla linoleum inte lÀngre kan anvÀndas, har du professionellt installerat nytt linoleumgolv över det omrÄde dÀr golvet luktade som urin.


Video: Karl-Erik Taukar - Vastupandamatu

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Biverkningarna Av En Distemper Shot För Hundar

✔ - Typer Av KĂ€rleksfĂ„glar

✔ - Hur Man FĂ„r En Hund Urin Luktar Ur Hus & Mattor


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!