Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Får En Sköldpadda Ur Sitt Skal

Enligt webbplatsen turtle puddle finns det mer än 270 arter av sköldpaddor.


Enligt webbplatsen Turtle Puddle finns det mer än 270 arter av sköldpaddor. Några av dessa sköldpaddor bor på land, medan andra bor i vatten. Många stater säljer sköldpaddor som husdjur, men individer kan se att man försöker korsa gatan och rädda den. Men du kom om att äga en sköldpadda, du kommer att vilja få sköldpaddan att komma ur skalet så att du kan få en bra titt på det. En sköldpadda måste coaxed ut om dess skal också, om sköldpaddan behöver se en veterinär eller ha sin näbb trimmad ner.

Hur man får en sköldpadda ur sitt skal: skal

Steg 1

Sätt sköldpaddan på golvet eller provbordet och vänta några minuter. Sköldpaddan kan börja känna sig bekväm och komma ur skalet.

Steg 2

Ställ en bit sallad eller några morotstycken framför sköldpaddans skal. Coaxing sköldpaddan ut med mat kommer att ge dig en chans att undersöka sköldpaddan huvudet.

Steg 3

Placera sköldpaddan i ett glas akvarium om det är extremt blyg och kommer inte ut ur skalet på ett bord eller golv. Akvariet kommer att göra sköldpaddans känsla säkert, men är tydligt så att du kan se in i det för att observera sköldpaddan.


Video: Här kläcks krokodiler i direktsändning - Nyhetsmorgon (TV4)

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Behandlar Lindmask Hos Katter

✔ - Hur Kan Jag Säga Om Min Parakeet Är Lycklig?

✔ - Hur Man Stoppar Hundar Från Urinering På Växter


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!