Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur FĂ„r Du Din Katt I Reklamfilmer

Har du en katt du tror skulle vara perfekt för tv-reklam?


Har du en katt du tror skulle vara perfekt för tv-reklam? Medan idén om att fÄ ditt husdjur i showbranschen verkar tilltalande, det finns mycket konkurrens och du mÄste veta vad du ska göra för att hjÀlpa din kitty till en "kant".

FÄ din Kitty pÄ TV

Steg 1

Se till att din katt verkligen har "rÀtt saker". FrÄga personer du kÀnner, som inte har svÄrigheter att vara uppriktiga, om de tycker att din katt har den typ av charm och personlighet som krÀvs för att vara i tv-reklamfilmer. Att fÄ nÄgra andra Äsikter innan du börjar försöka göra din katt till en "legend" kan spara dig mycket tid, anstrÀngning, pengar och besvikelse.

Steg 2

Om du bestÀmmer dig för att du fortfarande vill fÄ din katt i reklamfilm, kom ihÄg att första intryck varar. Din katt ska alltid se sitt bÀsta ut. HÄll honom ren och vÀlskötta hela tiden.

Steg 3

FÄ professionellt fÀrdiga fotografier av din katt för att skicka ut till potentiella agenter. Din katt behöver en agent för att fÄ honom till auditioner för reklamfilmer. FörvÀnta dig inte att det Àr enkelt, eftersom mÄnga djurskÄdespelare fÄr massor av förfrÄgningar frÄn kattÀgare som vill att de ska representera sina husdjur. Kolla pÄ legitimitet och rykte hos alla organ du kontaktar innan du ger pengar eller information till dem. Se ocksÄ till att det Àr ett USDA studio djurföretag, vilket det mÄste vara enligt lag, för att din katt ska bli anstÀlld.

Steg 4

Arbeta med att trÀna din katt. De flesta annonsörer som hyr djur för att visas i reklamfilmer vill ha katter som lÀtt kan ta riktning och som inte har beteendeproblem. Tiden Àr pengar och om din katt orsakar förseningar och slutar med att fÄ ett produktionsföretag att spendera mer Àn vad de vill, blir det svÄrare att fÄ ditt husdjur kastat i framtida reklamfilmer.

Steg 5

HÄll din katt frisk. Inget produktionsföretag vill förlora tiden eftersom din katt Àr för sjuk för att göra en skott. Se till att hans kost Àr lÀmplig, att han fÄr mycket motion och att han ofta ser veterinÀr för kontroller.

Steg 6

Om din katt Àr planerad för en audition, se till att du dyker upp i tid och att din katt Àr lugn och hanterbar. En katt som Àr hungrig, törstig och stressad ut kommer inte troligen att göra bra i en audition. Foder honom, ge honom vatten och fÄ en favorit liten leksak för honom att leka med, sÄ han kan kÀnna sig avslappnad.

Steg 7

Var sÀker pÄ att du har tillrÀckligt med pengar för att betala för vad som krÀvs för att marknadsföra din katt. Betala för en byrÄ, publicitet, kostnaden för att resa till auditioner och mer kan vara dyrt.


Video: Agria DjurförsÀkring: Reklamfilm kattunge och valp 2013

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man SĂ€ger Om Din Guldfisk Är Redo Att LĂ€gga Ägg

✔ - Är Njurar Giftiga Mot Katter?

✔ - Vanliga Franska BulldogghĂ€lsoproblem


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!