Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Klipper GĂ€ss I En Inkubator

Hur man klipper gÀss i en inkubator


Hur man klipper gĂ€ss i en inkubator Om du vill höja gĂ€ss kan du köpa gös eller börja med Ă€gg. Ägg Ă€r billigare Ă€n goslings, och du kan klĂ€cka dem sjĂ€lv i en inkubator. Det tar ungefĂ€r 30 dagar med inkubation, lite omsorg och lite kunnande att klĂ€cka gös. LĂ€s vidare för att lĂ€ra dig mer.

Steg 1

Förbered inkubatorn. Var sÀker pÄ att den Àr ren och steriliserad. HÄll det vid en stadig temperatur pÄ 99,5 grader Fahrenheit och 50-55 procent relativ luftfuktighet, med hjÀlp av en lukttermometer och en hydrometer eller en vÄt lampa. VÄtbuljekonvertering för denna relativa luftfuktighet Àr 81 till 83 grader.

Steg 2

Klara Àggen. AnvÀnd Àgg som inte Àr Àldre Àn 4 dagar, har inga sprickor och Àr vanliga i storlek och form. Markera ena sidan av Àgget med det angivna datumet med en penna eller krita.

Steg 3

StÀll in Àggen. Placera dem i inkubatorn pÄ deras sidor med datumsidan uppÄt. Temperaturen i inkubatorn kommer att falla nÀr du har placerat Àgget. Justera inte temperaturen vid denna punkt; lÄt det hÀmta som det vÀrmer de kalla Àggen.

Steg 4

Kyl Àgget i 15 minuter varje dag och spraya dem med rumstemperaturvatten frÄn dag 4 till dag 27.

Steg 5

Vrid Àggen minst tre gÄnger dagligen. Ytterligare varv kan öka luktbarheten, men var noga med att du vrider Àgget ett udda antal gÄnger varje dag sÄ att de inte lÀmnas pÄ samma sida varje natt. AnvÀnd datummarkeringen för att komma ihÄg vilka Àgg har vridits; De ska alla vara vÀnda uppÄt eller nedÄt.

Steg 6

Sluta kyla, spruta och vrida Àgg pÄ dag 27, och öka fuktigheten i inkubatorn till 75 procent. Gosserna börjar positionera sig för klÀckning nu och vÀnda dem kommer att förvirra dem. LÄt barnets gÀss klÀcka pÄ egen hand om de inte gÄr lÀngre Àn 12 timmar utan att göra nÄgra framsteg.

Steg 7

LÄt gösarna torka och fluffa en dag i inkubatorn innan de flyttas.


Video: Kyckling Krig!

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - 9 Vanliga Hundutbildningsfel Du Kan Göra

✔ - Hur Man FĂ€rgar En Hunds PĂ€ls SĂ€kert

✔ - Vad Om En Spay Incision Blir Infekterad?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!