Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Efterliknar FĂ„gelflingor

Det finns tvÄ sÀtt att imitera fÄgelflikar.


Det finns tvÄ sÀtt att imitera fÄgelflikar. En Àr att vissla och anvÀnda andra ljud för att imitera fÄglar naturligt, vilket kan ta mÄnga Är att behÀrska. Den andra Àr att anvÀnda en fÄgelflauta, ett litet musikinstrument som kan imitera mÄnga olika fÄgelljud med övning. Vissa fÄgelpipor Àr omöjliga för mÀnniskor att efterlikna naturligt eftersom vi inte har mekanismerna.

Hur man efterliknar fÄgelflingor: naturligt

Steg 1

Lyssna pÄ fÄglarna du vill efterlikna. ENature.com har dussintals olika fÄgelsamtal (se Resurser). Om det Àr en sÄngfÄgel och lÄter som en mÀnsklig visselpipa, kan du förmodligen imitera det naturligt. Detta Àr lÀttare för kvinnor eller barn pÄ grund av deras mindre whistlingapparater och förmÄga att vissla högre sedlar.

Steg 2

Kopiera fĂ„gelpipan notera med notering genom att whistling lĂ€ngs. Även om du inte tycker att du har ett bra öra för tonhöjd bör du fortfarande kunna matcha tonhöjd med nĂ„gra försök, eftersom det Ă€r samma lyssningsĂ„tgĂ€rd som lĂ„ter dig berĂ€tta för olika mĂ€nniskors röster. Om det Ă€r för högt, försök vissla det lĂ€gre med anteckningarna samma avstĂ„nd frĂ„n varandra.

Steg 3

Köp en fÄgelflika för mer komplicerade samtal eller ljud som mÀnniskor inte kan reproducera (se Resurser). Den kommer med instruktioner och förslag. Placera fÄgelfjÀderns centrum till din mun, tÀck öppningen helt med dina lÀppar och blÄs en mild och jÀmn ström av luft. Experimentera med snabbare och lÄngsammare luftflöde, vÀxlande luftflöden och Àndra vinkeln pÄ flöjten mot dina lÀppar.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Infektioner I Hundanal

✔ - Hur Man Blir Av Med Male Cat Spray

✔ - Är Hellebores Giftiga Mot Hundar?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!