Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Håller Fågeln Av Fönsterhyllor

Fåglar är ofarliga och trevliga att titta på tills de bestämmer sig för att vila på eller i närheten av fönsterkanten, där de ofta lämnar oattraktiva fågelavfall, vilket kan skada färg, plast och andra metaller.


Fåglar är ofarliga och trevliga att titta på tills de bestämmer sig för att vila på eller i närheten av fönsterkanten, där de ofta lämnar oattraktiva fågelavfall, vilket kan skada färg, plast och andra metaller. Fåglarna ständigt kvittrar kan vara distraherande när du försöker sova eller slappna av; dessutom bär fåglar sjukdomar som kan vara farliga för människor, särskilt äldre och småbarn. Du kan lösa dessa problem genom att hålla fåglar ur dina fönsterhissar.

Hur man håller fågeln av fönsterhyllor: fåglar

Steg 1

Ta bort fågelnestet om du hittar en på fönstret. Du kan behöva göra detta ett antal gånger innan fåglarna slutar bygga på fönsterbrädan.

Steg 2

Köp en fågelspik för att installera på ledgen. Eller gör din egen version genom att skära kapphängetråd eller ett liknande ämne i 6-tums bitar med trådkutter. Bunda sex åt gången och stapla flera kluster till ett bräde. Böj trådarna så att de står rakt upp.

Steg 3

Skrämma fåglarna med ljud. Använd en pelletspistol för att skjuta in i luften nära kanten. Alternativt, köp ett ljudavvisande medel och montera det nära fönstret, följ instruktionerna på förpackningen. Enheten sänder nödsignaler som håller fåglar borta. Spela det varje 10 till 15 sekunder när fåglarna flyger.

Steg 4

Skräck fåglar med visuell skrämning taktik. Fäst en gummihugg eller uggla, köpt från en trädgårds specialaffär, och montera den i fönstret med hjälp av ett kraftigt dubbelklisterband. Alternativt, rita stora "ögon" former på en uppblåst ballong med en felt-tips markör och fäst den till fönsterbrädan.

Steg 5

Lämna klibbiga fågelstötningsmedel, inköpta från en trädgårds specialaffär, på ledningen för att avskräcka fåglar.

Steg 6

Applicera strimlad tidning till kanten eftersom fåglar tenderar att undvika pappersremsor.

Steg 7

Fäst en bräda i 45 graders vinkel för att förhindra att fågeln sitter på stolpen. vinkeln gör att den glider av.

Steg 8

Placera fågelnät eller en utsträckt slinky leksak över ansatsen för att göra ytan mindre attraktiv för fåglar.


Video: Vejledning til at indløse produktnøgler (CD keys) på Steam

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Imod Och Cat Diarré

✔ - Göra Guldfisk Sova?

✔ - En Lista Över Saker Som Hamstrar Kan Äta


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!