Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Håller En Hundkedja Från Kinking

Vissa hundar vägrar att stanna inne i en penna eller ett staket, vilket sätter sig i fara.


Vissa hundar vägrar att stanna inne i en penna eller ett staket, vilket sätter sig i fara. I vissa fall kan du sätta din vuxen ut på en kedja och säkerställa att han inte rinner eller skadar andra djur eller personer som kommer i din gård. En av de viktigaste problemen med att knyta ut din hund är kinks i hans kedja som kan vara farlig och begränsa hans område. Som husdjursägare är det ditt jobb att se till att han håller sig trygg och har sitt rum när han är på sin kedja.

Hur man håller en hundkedja från kinking: håller

Föremål som du behöver:
• Insats eller antennledning
• Kedja
• 2 svängbara snaps
• Stålborste

Steg 1 - Välj en kopplingsmetod som fungerar bäst för platsen. En kraftig insats som skruvar i marken fungerar för en tillfällig koppling, medan en antennledning fungerar bäst för en permanent plats. När de ställs in korrekt, hjälper dessa två metoder till att kedjan inte kinkar.

Steg 2 - Rengör marken där du planerar att kedja din hund. Ta bort eventuella pinnar eller stenar som kedjan kan hämta och få den att knyta. Dessutom är en gräsbevuxen område en bra idé eftersom det inte finns någon lera på klump och kinka kedjan.

Steg 3 - Köp en stabil kedja som är rätt storlek, till exempel medelstor eller tung, baserat på din hunds vikt och storlek. En billig, tunn kedja kan böja och knyta.

Steg # 4 - Fäst svängbara snaps i varje ände av kedjan. Använd en stark metallklaff, till exempel smidd järn eller zinkstans. Att låta kedjan vända hjälper till att förhindra kinks.

Steg # 5 - Rengör kedjan ofta. Ta bort all smuts eller skräp som ackumuleras genom att skölja den med vatten och skrapa den med en borste.

Varning: Kör aldrig din hund under långa perioder, eller där du inte kan övervaka honom. Se till att hans område är säkert med mat och vatten och hans kedja är inte trassig. Också, ge skydd för din kedjiga hund hela tiden.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Korta Brudklänningar För Yorkies

✔ - Dachshund Skin Problem

✔ - Hur Man Ritar Blodprover På En Hund Som Veterinärtekniker


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!