Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Håller Hundar Ur Skåpen

Om rover kommer in i alla slags problem genom att öppna dina nedre skåp och lådor, kan det vara dags att agera.


Om Rover kommer in i alla slags problem genom att öppna dina nedre skåp och lådor, kan det vara dags att agera. Inte bara är beteendet irriterande, men det kan också vara farligt om han hittar några livsmedel eller hushållsprodukter som är giftiga för hundar. Att övertyga din hund för att sluta utforska insidan av dina skåp kan vara svårt, så var redo att prova några olika lösningar.

Hur man håller hundar ur skåpen: vara

Tips # 1 - Säkra alla skåpdörrar med barnlås eller barnsäkra låser. Om du har en mycket smart valp kan du behöva installera dubbla lås, både på toppen och på sidan av skåpdörrarna. Om du inte har en väldigt smart eller mycket envis hund är duktape en enkel hemlagad lösning. Det kanske inte ser bra ut, men som en tillfällig lösning kan du applicera kanaltape på skåpdörrarna - ena änden av tejpen över dörren och ena änden över ramen - för att hålla dem förseglade.

Tips # 2 - Ta bort all mat från skåp på låga höjder. Chansen är att Rover kommer in i köksskåp, eftersom han kan lukta något intressant där. De nedre köksskåp bör bara hålla "tråkiga" föremål som krukor och kokkärl. Flytta hund och mänsklig mat till skåp i ögat - din ögonnivå, där Doggie inte kan nå. Om Rover kommer in i badrumsskåp, ta bort någonting "leksakliknande" från de nedre skåpen. Om han vet toalettpappret rullas där, kan han bli frestad att komma in i skåpet för att ha lite roligt.

Tips # 3 - Korrigera Rover när han försöker hoppa upp och lägga sina tassar på köksdisken. Om han förstår alla köksytor är obegränsade, blir det lätt att träna honom för att också lämna skåpdörrarna ensamma. När han försöker öppna skåpen, svara med en snabb "nej" och ta bort honom från köket och ta honom någon annanstans.

Tips # 4 - Blockera skåpen med något när du lämnar huset. En stol eller en annan möbel placerad framför skåpen kan vara tillräckligt avskräckande för att han ska överge sina ursprungliga intentioner och fokusera sin skada på något annat. Det kan också fungera när du är hemma och försöker träna honom. Om skåpen är begränsade hela tiden kan han helt enkelt förlora intresse för dem och fokusera sin energi på något annat.

Varning: Förvara inte dina rengöringsmedel eller andra potentiellt farliga produkter i skåp som Rover kan komma in i. Även om du tror att han har lärt sig att lämna skåpen ensam riskerar du inte det.


Video: Dog Sleep Music - 15 hours of Relaxing Melodies to keep your dog asleep! ?

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Vad Orsakar Valpar Att Vara Födda Döda?

✔ - Kan Hundar Äta Jordgubbar?

✔ - Hur Man Berättar Åldern För En Gecko


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!