Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Gör Vax För Hundspottar

Håll dina hundar tassar skyddade i svåra förhållanden genom att piska upp ett närande vax för att kava paw pads.


En isig trottoar, betong som ströks med ett avisningsmedel eller en blåsande varm vägen kan alla torteras på hundens tassar. Vissa hundar kommer inte att samarbeta med slip-on booties eller skor som är utformade för att skydda paw pads, och några pups paws är bara för små eller stora för en bekväm passform. En helt naturlig balsam som masseras på vadden på din hunds tass kan hjälpa till att lugna situationen.

Vax på

När elementen gör det obekvämt för din hund att ens gå på en promenad, skyddande vax fungerar som ett hinder mellan den förekommande ytan och hundens tassar. Det kan vara kalla eller heta ytor, eller till och med obekväma korniga eller steniga ytor, som en skrov på stranden.

Vaxer kan också innehålla fördelaktiga ingredienser som E-vitamin, som fuktar huden medan man lägger till ett extra skyddskikt.

Gör det själv

Naturliga webbplatsen Frugally Sustainable erbjuder ett lätt recept för ett närande tassvax.

Andra förslag är ännu enklare, till exempel bara gnugga kokosolja i tassar eller smältande lika delar bivax och olivolja tillsammans.

Rör ingredienserna ihop väl då de smälter över låg värme. Häll den färdiga produkten i en läppbalsam tenn eller lufttät behållare och låt den svalna innan den lagras.

Wax Off

Om du kommer att spendera mycket av dagen ute i elementen, ta med en tin av tassvax för touch-ups. Vaxet fungerar inte lika bra om du har problem med våta, smutsiga ytor, så överväga hundbyxor under dessa förhållanden.

Tvätta tassar med varmt vatten eller våtservetter efter varje användning, och var noga med att kontrollera mellan tåren under sköljning för bitar av fasta skräp, såsom trottoarsalt. För en extra fuktkräm efter att hunden har gått på grova förhållanden, rekommenderar ASPCA att gnugga i lite petroleumgel.

Retail Options

Om du inte är angelägen om att piska upp en förberedelse i ditt kök, kan köpta salvor göra tricket. Leta efter produkter med naturliga ingredienser och tillverkare som kan säkerställa att produkten är säker om den av misstag tas in av din hund.

Musher's Secret, som till exempel är ett tassvax gjord i Kanada och säljs på olika butiker i USA, säger att produkten inte kommer att skada husdjur men kan ha en "mild avgiftande effekt" vid förtäring.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Black Lab Dog Facts

✔ - Toxemi Hos Hundar

✔ - Kan Hundar Och Katter Skilja Mellan Mänskliga Könen?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!