Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Minimerar Hundshantering

TyvÀrr Àr hundavverkning ett vanligt problem för nÀstan alla raser, oavsett om de har kort eller lÄngt hÄr.


TyvÀrr Àr hundavverkning ett vanligt problem för nÀstan alla raser, oavsett om de har kort eller lÄngt hÄr. Naturligtvis kan raser med finare, mjukare hÄr kasta Ànnu vÀrre. Hur som helst, nÀr hundshundring sker, kan du sÀtta dig sjÀlv och din familj i större risk för allergier och andra andningsproblem. OcksÄ nÀr det gÀller estetik ser överdriven hundpÀls inte direkt pÄ din matta eller möbler.

Hur man minimerar hundshantering: hund

Hur man minimerar hundshantering: eller

TvÀtta din hund. Innan du kan stoppa hundens avverkning mÄste du se till att ditt husdjur Àr ordentligt preparerat. Denna process börjar med att tvÀtta bÄde pÀlsen och huden ordentligt. En hundtvÀtt duschfÀste gör det mycket lÀttare att bada. Du kommer inte fÄ vatten överallt, plus det kommer inte att finnas nÄgot schampo kvar pÄ hundens hud.

Hur man minimerar hundshantering: hund

Kamma och borsta hundens pÀls. AnvÀnd hund kasta kammar och penslar för att ta bort de översta skikten av pÀls. Gör det vana att göra det varje dag, sÀrskilt pÄ morgonen.

Hur man minimerar hundshantering: eller

AnvÀnd en vakuumhundborste. De tekniker som nÀmns ovan hjÀlper inte lika mycket nÀr det gÀller att ta bort en hunds underrock. DÀrför vill du övervÀga en ytterligare regim: suga ut en del av underbelÀggningen med en vakuumhudborste. Dessa bilagor Àr lÀttillgÀngliga hos alla djuraffÀrer, och de Àr lÀtta att anvÀnda. Placera det bara i slutet av en dammsugare, och du Àr redo för affÀrer.

Hur man minimerar hundshantering: eller

LÀgg till en matsked olivolja till din hunds mat. Olivolja innehÄller omega-3-fettsyror, som Àr nÀringsÀmnen som Àr viktiga för din hunds hud och pÀls. Och eftersom olivolja Àr nÀstan smaklös behöver du inte oroa sig för att hunden avvisar sin mat efter att den har lagts till.

Hur man minimerar hundshantering: inte

Ge din hund hund vitaminer. Om en hund Àr undernÀrd, Àr han mer benÀgna att avstÄ eftersom han inte fÄr tillrÀckligt med nÀringsÀmnen för att bibehÄlla sin pels hÀlsa. Tala med din veterinÀr om det bÀsta vitamin- och matregimen för din hunds övergripande hÀlsa.

Hur man minimerar hundshantering: hund

Planera ett möte med din veterinÀr. Ibland orsakas hundavverkning av ett allvarligare hÀlsoproblem.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Hanterar En Hunds UtslĂ€pp NĂ€r Hon Är I SĂ€song

✔ - SĂ„ HĂ€r Monterar Du En Drop Pin Dog Crate

✔ - Hur Bli Av Med JĂ€st PĂ„ En Hunds Hud


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!