Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Höjer En Blå Näsa Pitbull

Blå näspitstjurar är en stilig färgvariation av den amerikanska gropstjurterriären med kolgråa näsor, blåa ögon och blågråa lager.


Blå näspitstjurar är en stilig färgvariation av den amerikanska gropstjurterriären med kolgråa näsor, blåa ögon och blågråa lager. Precis som med någon gropstjur är det viktigt att höja din hund med konsistens, tålamod, kärlek och ledarskap. Denna ras växer till en stor och energisk hund, så rätt utbildning och lydnad under din hunds valp är avgörande för att ge den en ljus framtid med din familj.

Hur man höjer en blå näsa Pitbull: eller

Steg 1

Socialisera din pit tjur valp så mycket som möjligt genom att utsätta det för massor av människor, platser, sevärdheter, ljud och andra djur, se till att erfarenheterna är positiva och roliga för din hund. Mellan åren sju till 16 veckor är den viktigaste perioden för detta, eftersom de erfarenheter din hund har på detta stadium kommer att påverka hur det reagerar på nya situationer under resten av sitt liv.

Steg 2

Träna din hund konsekvent från den första dagen du tar hem hemma. Använd alltid försiktiga, positiva träningsmetoder, men var fast i ditt ledarskap. Detta lär din hund att lita på dig och lyssna på dig, vilket kommer att vara till stor nytta eftersom det växer till en stor, rambunctious hund.

Steg 3

Spay eller nöja din gropstjur i den ålder som rekommenderas av din veterinär. Även den unika blåfärgningen av din gropstjur kan hittas på hemlösa hundar i skydd överallt. Lägg inte till överbefolkning av gropstjurar. Spaying och neutralisering minskar också hundens hormoner, vilket gör det lättare för hunden att hålla fokus på dig.

Steg 4

Träna din blå näspitstjur så mycket som möjligt. Att göra detta kommer att tömma din hunds extra energi, vilket gör det mindre troligt att engagera sig i negativa beteenden som överdriven skällning eller tugga runt huset. Detta kommer att hålla din relation med din hund harmonisk och glad.

Steg 5

Ställ din grop tjur upp för framgång genom att hålla sin säkerhet och allmänhetens säkerhet som en prioritet. Även den mest välsocialiserade gropen kan komma i trubbel, och rasen har redan ett negativt rykte. Lämna aldrig din hund oövervakad med andra djur eller småbarn, och använd inte din hund för kamp eller skrämmande.


Video: SVERIGE KUNDE HA VARIT ETT PARADIS

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Dog Rabies Vaccination Biverkningar

✔ - Hur Man Rensas Av Loppor Naturligtvis Med Baka Soda Och Salt

✔ - Droger Används För Att Sätta En Hund I Sömn


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!