Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Bevisar Ägande Av En Hund Med Inget Id

SÄ fido bestÀmde sig för att byta ut ur bakgÄrden efter bathtime och fick sig förlorad - utan hans id-tagg.


SÄ Fido bestÀmde sig för att byta ut ur bakgÄrden efter bathtime och fick sig förlorad - utan hans ID-tagg. Lyckligtvis upptÀcker du sÄ smÄningom var han Àr, men uppmanas att bevisa att han Àr din. Kanske kan skyddet, veterinÀren eller myndigheterna inte ge honom tillbaka till dig om du inte lÀmnar bevis. Eller det kan vara att den som hittat honom vill göra absolut sÀker pÄ att han Àr din. Att bevisa Àgande utan taggar eller mikrochip kan vara svÄrt (vilket Àr anledningen till att det Àr perfekt att fÄ dina husdjur flisas!) Om du befinner dig i den hÀr situationen kan du prova följande.

Hur man bevisar Àgande av en hund med inget ID: eller

Varning: Om nÄgon annan Àn en veterinÀr, skydd, rÀddningsorganisation eller annan organisation har din hund och de Àr orimliga om att ÄtervÀnda till honom, var beredd att kontakta polisen. HjÀrtlösa bedrÀgerier har varit kÀnda för att stjÀla en hund endast för att hÄlla Àgaren ur pengar. Annars kan en hundens sökare ha knutit med honom nog för att motstÄ att du tar bort honom.

Be om detaljer

Först, frÄga om det finns nÄgot specifikt Àgaren av din hund vill att du ska visa för att bevisa Àgande. Letar du efter ett informellt bevis pÄ Àgande bara för att du inte Àr en frÀmling som rÄkar ha en hund? Skulle möta hunden och fÄ honom att kÀnna igen att du Àr tillrÀckligt? Eller vill de ha pappersarbete eller nÄgot mer formellt?

Familjfoton

Ta med dig bilder av Fido och du. Du har massor av dem, eller hur? Ännu bĂ€ttre, ta bilder av Fido i olika Ă„ldrar eller tas pĂ„ olika stĂ€llen.

Visa mig dina papper

Ta med nÄgra papper du har. Helst har du hÄllit antagnings- eller registreringshandlingarna som innehÄller ditt namn och kanske en beskrivning av Fido. Kanske ett foto eller detaljer om hur han ser ut? Vad sÀgs om veterinÀrregister? Vissa veterinÀrer hÄller detaljerade dokument som innehÄller foton eller beskrivningar av husdjur.


Video: Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show)

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hycodan För Hundar

✔ - Hur Man Gör En Chinchilla Bur

✔ - Hur Man LĂ€ker En Katt Bruten TĂ„


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!