Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Kör En Hund Kennel

Att köra en hund kennel är ett givande jobb, men det innebär många ansvarsområden.


Att köra en hund kennel är ett givande jobb, men det innebär många ansvarsområden. Att ta hand om andra människors hundar är inte långt ifrån att ta hand om sina barn. Hundägare vill känna sig bekväma att kenneln efter eget val har kvalificerad, omtänksam personal och rena och säkra faciliteter. Om du är en hund älskare och skulle vilja köra en hund kennel, läs vidare för att lära dig om hur man skapar en framgångsrik doggie dagvård, dag spa eller boarding kennel.

Hur man kör en hund kennel: hund kennel

Hur man kör en hund kennel: hund

AFF√ĄRS PLAN

Ditt första steg i att driva något företag är att skapa en affärsplan. Planen för en hund kennel kommer att innehålla ett uppdrag för din kennel, produkter och tjänster du avser att tillhandahålla, en marknadsanalys inklusive lönsamheten för verksamheten och konkurrenterna i ditt område, strukturering av förvaltningen av din hund kennel, sist men inte minst en finansiell plan.

Hur man kör en hund kennel: Kennel

LICENSER OCH PERMITS

Varje tillstånds tillståndskrav är olika. Jag har inkluderat en länk till alla statliga webbplatser i avsnittet Resurser. Var säker på att du har all din behöriga licens för en hund kennel anläggning.

Hur man kör en hund kennel: Kennel

UTRUSTNING OCH F√ĖRS√ĄLJNING

Oavsett vilka tjänster du planerar att erbjuda hos din hund kennel, behöver du utrustning och tillbehör. Här är en lista för att komma igång:

Hundpennor Hundkörningar Träningsledare Grooming bord Pooper scoopers Hundmat och vattenrätter Hundmat Vitaminer Tick och lopplösningar

Hur man kör en hund kennel: hund kennel

TJ√ĄNSTER

Vilka tj√§nster kommer du att erbjuda? Endast dagsv√•rd? √Ėver natten och l√•ngsiktigt? Grooming? Tr√§ning? Var och en av dessa tj√§nster kr√§ver olika personalkunskaper, faciliteter, utrustning och leveranser.

Hur man kör en hund kennel: Kennel

SANERING

Hundkörningar och pennor måste rengöras dagligen. Rengöring är inte svårt och det är absolut nödvändigt för att förhindra sjukdom hos din hund och boende och hos dig och din personal. Avlägsna hundarna i ett annat område, ta bort alla sängkläder som ska tvättas och torkas, använd pooperens scooper för att avlägsna allt avfall, skölj burbrunnen med varmt vatten, använd en lösning av 1 del blekmedel till 32 delar vatten för att skrubba och sanera alla ytor att befria dem från sjukdomsframkallande bakterier, skölj igen med varmt vatten och låt torka. Först då kan det rena sängkläder, leksaker, ren mat och vattenrätter, och hunden sätts tillbaka i pennan.

Hur man kör en hund kennel: hund kennel

ACKREDITERING

Pet Care Services Association (som jag har länkat nedan i Resurs sektionen) erbjuder ackreditering och medlemskap. Denna typ av medlemskap kan vara till stor hjälp för att säkerställa potentiella kunder av din kompetens och överensstämmelse med industristandarder.

Hur man kör en hund kennel: hund kennel

Djurhälsa och yrkesutbildning

Att skapa en relation med en bra veterinär är avgörande för att driva en säker och hälsosam hund kennel. Jag har inkluderat en länk till American Veterinary Medical Association där du kan hitta en lokal välrenommerad veterinär.


Video: Se till att dragselen passar din hund!

Du Kanske Ocks√• √Ąr Intresserad Av:

‚úĒ - Akitas Vs Akita Inus

‚úĒ - Biverkningar Av Dasuquin F√∂r Hundar

‚úĒ - √Ąr Citronella A Dog Repellent?


√Ėvers√§ttning Dela Detta Med Dina V√§nner!