Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Kör En Hund Kennel

Att köra en hund kennel Àr ett givande jobb, men det innebÀr mÄnga ansvarsomrÄden.


Att köra en hund kennel Àr ett givande jobb, men det innebÀr mÄnga ansvarsomrÄden. Att ta hand om andra mÀnniskors hundar Àr inte lÄngt ifrÄn att ta hand om sina barn. HundÀgare vill kÀnna sig bekvÀma att kenneln efter eget val har kvalificerad, omtÀnksam personal och rena och sÀkra faciliteter. Om du Àr en hund Àlskare och skulle vilja köra en hund kennel, lÀs vidare för att lÀra dig om hur man skapar en framgÄngsrik doggie dagvÄrd, dag spa eller boarding kennel.

Hur man kör en hund kennel: hund kennel

Hur man kör en hund kennel: hund

AFFÄRS PLAN

Ditt första steg i att driva nÄgot företag Àr att skapa en affÀrsplan. Planen för en hund kennel kommer att innehÄlla ett uppdrag för din kennel, produkter och tjÀnster du avser att tillhandahÄlla, en marknadsanalys inklusive lönsamheten för verksamheten och konkurrenterna i ditt omrÄde, strukturering av förvaltningen av din hund kennel, sist men inte minst en finansiell plan.

Hur man kör en hund kennel: Kennel

LICENSER OCH PERMITS

Varje tillstÄnds tillstÄndskrav Àr olika. Jag har inkluderat en lÀnk till alla statliga webbplatser i avsnittet Resurser. Var sÀker pÄ att du har all din behöriga licens för en hund kennel anlÀggning.

Hur man kör en hund kennel: Kennel

UTRUSTNING OCH FÖRSÄLJNING

Oavsett vilka tjÀnster du planerar att erbjuda hos din hund kennel, behöver du utrustning och tillbehör. HÀr Àr en lista för att komma igÄng:

Hundpennor Hundkörningar TrÀningsledare Grooming bord Pooper scoopers Hundmat och vattenrÀtter Hundmat Vitaminer Tick och lopplösningar

Hur man kör en hund kennel: hund kennel

TJÄNSTER

Vilka tjĂ€nster kommer du att erbjuda? Endast dagsvĂ„rd? Över natten och lĂ„ngsiktigt? Grooming? TrĂ€ning? Var och en av dessa tjĂ€nster krĂ€ver olika personalkunskaper, faciliteter, utrustning och leveranser.

Hur man kör en hund kennel: Kennel

SANERING

Hundkörningar och pennor mÄste rengöras dagligen. Rengöring Àr inte svÄrt och det Àr absolut nödvÀndigt för att förhindra sjukdom hos din hund och boende och hos dig och din personal. AvlÀgsna hundarna i ett annat omrÄde, ta bort alla sÀngklÀder som ska tvÀttas och torkas, anvÀnd pooperens scooper för att avlÀgsna allt avfall, skölj burbrunnen med varmt vatten, anvÀnd en lösning av 1 del blekmedel till 32 delar vatten för att skrubba och sanera alla ytor att befria dem frÄn sjukdomsframkallande bakterier, skölj igen med varmt vatten och lÄt torka. Först dÄ kan det rena sÀngklÀder, leksaker, ren mat och vattenrÀtter, och hunden sÀtts tillbaka i pennan.

Hur man kör en hund kennel: hund kennel

ACKREDITERING

Pet Care Services Association (som jag har lÀnkat nedan i Resurs sektionen) erbjuder ackreditering och medlemskap. Denna typ av medlemskap kan vara till stor hjÀlp för att sÀkerstÀlla potentiella kunder av din kompetens och överensstÀmmelse med industristandarder.

Hur man kör en hund kennel: hund kennel

DjurhÀlsa och yrkesutbildning

Att skapa en relation med en bra veterinÀr Àr avgörande för att driva en sÀker och hÀlsosam hund kennel. Jag har inkluderat en lÀnk till American Veterinary Medical Association dÀr du kan hitta en lokal vÀlrenommerad veterinÀr.


Video: Se till att dragselen passar din hund!

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Rensar Upp HunddiarrĂ©

✔ - Vad Betyder Svarta Tandkött Över TĂ€nderna I Hundar?

✔ - Hur Man Bryr Sig Om Din Katt Efter En Spay


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!