Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Lugnar Irriterad Hud PĂ„ Hundar

Irriterad hud Àr ett vanligt tillstÄnd för hundar, och det kan orsaka dem en svÄr tid.


Irriterad hud Àr ett vanligt tillstÄnd för hundar, och det kan orsaka dem en svÄr tid. Din hund kommer ofta att göra irritationen vÀrre genom att stÀndigt skrapa och bita runt kliande hud, vilket bara orsakar större obehag och kan leda till ytterligare problem. Men om det behandlas snabbt, Àr irriterad hud vanligtvis inte en allvarlig oro för hundens hÀlsa. Genom att följa ett enkelt och naturligt havremjölbadrecept kan du underlÀtta hundens obehag.

Hur man lugnar irriterad hud pÄ hundar: lugnar

Hur man lugnar irriterad hud pÄ hundar: hund

Kör ett varmt bad för din hund, tillsÀtt sedan blandad havregryn och lÄt i 10 minuter lÄta vattnet svalna och för havregryn för att slÀppa av de antioxidanter som lugnar din hunds irriterade hud. Vattnet ska vara en sval ljummetemperatur för att förhindra ömhet.

Steg 2

SÀtt hunden lÄngsamt i badet och anvÀnd en stor kopp för att skölja hunden överallt, frÄn svansen. Var sÀrskilt uppmÀrksam pÄ att skölj det irriterade hudomrÄdet noggrant.

Steg 3

Placera hÀnderna i vattnet och massage försiktigt det irriterade hudomrÄdet med hÀnderna. Detta sÀkerstÀller att havregrynsvatten absorberar direkt i huden. Om du inte vill anvÀnda hÀnderna, kan du ocksÄ anvÀnda en borste som du kan blöta i badvattnet. Se till att inte krossa hunden, eftersom det kan göra irritationen vÀrre.

Steg 4

Ta ut hunden ur badet och torka det torrt med handduken. Gnugga inte eller torka hundens pÀls, eftersom detta kan öka irritationen och orsaka ytterligare repor och obehag för din hund.

Steg 5

Borsta din hunds hÄr försiktigt sÄ att alla havremjöl har gÄtt frÄn pÀlsen. Var extra försiktig nÀr du borstar runt den irriterade huden sÄ att din hund inte blir mer obehag.


Video: FULL FACE JAMES CHARLES MAKEUP PALETTE CHALLENGE | Kayla Davis

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Kattbeteende Efter En Skada

✔ - Full Storlek Yorkie JĂ€mfört Med En Tekanna

✔ - Vilka Leksaker Gillar Hundar BĂ€st?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!