Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Stoppar En Hund FrÄn Att Pissa I En Kran

De flesta hundar kommer inte att begrÀnsa sin sovmiljö.


De flesta hundar kommer inte att begrÀnsa sin sovmiljö. NÀr en hund kissar i sin kista Àr det nÄgot som Àr fel. Hans tidigare miljö kan ha varit oren, han kan vara stressad, han kan sakna ett konsekvent schema, eller kassen kan vara för stor. Oavsett situationen, kommer observation och konsistens att hjÀlpa dig att eliminera problemet.

Hur man stoppar en hund frÄn att pissa i en kran: hund

Kör inte!

Steg 1

Undersök kassen. Kassen bör vara tillrÀckligt stor för att han ska stÄ, sitta och vÀnda om. Om det finns tillrÀckligt med utrymme för att han ska kunna flytta sig till kassen, kan han lindra sig i ryggen och sova pÄ framsidan. Om kassen Àr trÄd, kan den inte ge honom tillrÀckligt med komfort. TÀnk pÄ en plastkista som Àr mer sluten. Se till att han har en filt för komfort. HÄll alltid kassen ren. Om han tÀnder, rengör du kassen genast.

Steg 2

HÄll ett schema. Det första pÄ morgonen, ta honom ut till samma plats för att kissa. AnvÀnd samma fras och beröm honom nÀr han pees. Ta ut honom efter att ha Àtit och efter lekstid. Titta pÄ nÀr han pees. Om han knippar tvÄ timmar efter att han kom in i kassen, ta honom ut 15 minuter tidigare. Ditt husdjur kommer snart att lÀra sig att det finns en speciell plats för honom att kissa.

Steg 3

Se till att din pup Àr trött och lugn innan du sÀtter honom i sin kista.

Steg 4

Ge honom en tugga leksak eller behandla för lÄdan. Hundar gillar inte jord i nÀrheten av maten. Du kan Àven övervÀga att mata honom i lÄdan sÄ att han kan associera lÄdan med mat.


Video: Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (A Star Is Born)

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Amoxicillin För Hund-Öroninfektioner

✔ - Älskar Hundar Mer Än Katter Än Hundar?

✔ - Varför Gillar Katter Att Riva Papper?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!