Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Stoppar En Hund Från Pooping På Betong

Scooping upp en hög av din pups avföring från betongen är ett jobb som ingen borde behöva göra.


Scooping upp en hög av din pups avföring från betongen är ett jobb som ingen borde behöva göra. Det är rörigt och nästan omöjligt att städa helt utan vatten. Men din pups fascination med betong behöver inte fortsätta. Att lära honom att eliminera på kommando kommer att få honom att lämna dessa trottoarer ensam och istället göra sin verksamhet i gräsbevuxna områden.

Hur man stoppar en hund från Pooping på betong: honom

Tips # 1 - Ta din valp till en gräsklippare, antingen när han behöver gå ut eller en kort stund efter att han äter en måltid. Vissa hundar, speciellt när de verkligen måste gå, kan dra dig med all sin makt till deras speciella plats. Uppmana din hund att följa dig till gräset genom att kalla hans namn i en lekfull röst, distrahera honom med en leksak eller något liknande.

Tips # 2 - Låt honom sniffa runt och utforska gräsbevuxet område. Om han är en vanlig betongfekare, kommer han antagligen inte att vara alltför entusiastisk över att göra sin verksamhet på en annan yta. Var så tålamod med honom. Ju mer du drar hans koppel och blir frustrerad, desto mindre avslappnad kommer han att bli. Om han inte går inom 5 till 10 minuter, ta honom tillbaka inuti. Varje gång du tar ut honom, ta honom rätt till det gräsbevuxna området.

Tips # 3 - Ge honom en verbal cue det ögonblick han kramar ner och börjar lindra sig själv. Allt som är unikt kommer att fungera, till exempel "go poop" eller "bathroom." Säg det ungefär fyra eller fem gånger, långsamt, som han eliminerar.

Tips # 4 - Beröm honom det ögonblick han är klar att lindra sig. Berätta för honom att han är den bästa hunden i världen, ge honom en klapp på rumpan eller en örsmassage. Samtidigt, ge honom en av hans favoritbitar. Högbelöningssaker - de som din valp gillar mest - fungerar bäst. De positiva belöningarna berättar för honom att gräsbevuxna områden är bra ytor att eliminera och att lyssna på ditt kommando betyder underbara saker håller på att hända.

Tips # 5 - Upprepa hela processen om och om igen. Till skillnad från andra typer av träning, lär du din vuxen att eliminera på befäl, är något du behöver göra på hans villkor. Du får bara träna två eller tre gånger om dagen, så du måste vara konsekvent. Efter ungefär en vecka, säg kommandot när du tar honom in i gräset. Så länge han måste gå, ska han snurra runt, kasta sig ner och lindra sig.

Varning: Ge aldrig din pup en hård yank om han är mitt i att eliminera på betongen. Låt honom bara sluta.

Referens
Ahimsa Rescue Foundation: Husträning

Om författaren
Chris Miksen, som är belägen i Pittsburgh, har skrivit instruktionsartiklar om ett brett spektrum av ämnen för onlinepublikationer sedan 2007. Han äger och driver idag en försäljningsverksamhet. Miksen har skrivit en rad tekniska och affärsartiklar under hela sin skriftliga karriär. Han studerade journalistik vid Community College of Allegheny County.


Video: Captain Underpants: The First Epic Movie

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Torn Hock Ligament I En Hund

✔ - Hur Man Bygger En Bailey Stol För Hundar

✔ - Hur Man Döljer Din Katt Självklart


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!