Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Stoppar Din Hund Från Att Vända Över Sin Vattenskål

När du glider över ditt köksgolv i vattenbadet, har din hund precis kvar för dig, det kan vara frustrerande, för att inte tala om farligt.


När du glider över ditt köksgolv i vattenbadet, har din hund precis kvar för dig, det kan vara frustrerande, för att inte tala om farligt. Byte eller höjning av skålen kan stoppa din pooch från att vrida den över. Förpacka ditt tålamod eftersom denna övning kan kräva trial-and-error med olika rätter, men med uthållighet bör du kunna nix vanan.

hundmatskål

Stor vattenskål bredvid hundmatskål.

Byte av skålen

Kanske spenderar hans reflektion i vattnet honom eller gillar han bara att spela. Byt hans vattenskål till en av ett annat material. Om det är en glänsande rostfri stålfat, välj keramik eller plast. Eller om det är en djup skål, kan en grundare vara lättare för honom att dricka från och minimera sitt behov av att tippa det. Välj en brettbaserad skål med nonskid gummi kuddar på botten så att han har svårare att vända den eller skjuta den runt.

Förhöjning av skålen

Välj en förhöjd matare som håller mat och vattenskålar upp. Om du har en storras eller djupkorsad hund, som en stor dansk eller en engelsk bulldog, är förhöjda matare inte alltid det bästa alternativet. För dessa raser kan förhöjda rätter öka risken för uppblåsthet och orsaka en onormalt förstorad mage.

Andra tips

En del av problemet kan vara att hans vatten är för varmt. Att hälla det på golvet innan du laddar upp det gör det kallare. Lägg till några isbitar eller kyldt vatten till sin maträtt. Om detta beteende fortfarande är ett problem, köp en elektrisk vattenskål. De flesta valpar föredrar flytande vatten.


Video: Near Death Experience True Stories - 5 True Near Death Experience Stories | Part 2

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Nödmatningspaket För Husdjur

✔ - När Börjar Mankatterna Spruta?

✔ - Gör Vinäger Döda Hund Urin Lukt I Lövträd Golv?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!