Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Lär Du Din Duva Att Göra Saker På Befäl

Duvor och duvor har varit husdjur i tusentals år.


Duvor och duvor har varit husdjur i tusentals år. Skillnaden mellan duvor och duvor är mestadels i storleken. Duvor är vanligtvis mindre och snyggare med spetsiga svansar. Duvor är större och dammare med avrundade svansar. Den gemensamma duvan är känd som en stenduva. Träningsduvor tar mycket tid. Om ditt mål är att utbilda en bärare eller en racer är en vit homingduva ett bättre val av fågel. De vanligaste duvorna som valts som husdjur är ringhals och diamantduvor. En välskött fågel kommer att svara i enlighet med detta.

Hur lär du din duva att göra saker på befäl: fågel

Steg 1

Lär känna din duva. Detta kallas ofta kroppshantering. Spendera tid med din fågel. Var försiktig och tålamod. Lyft försiktigt vingarna och leka med fötterna. Djur fågeln så ofta som möjligt för att få det att bli bekant och bekvämt med att hållas. Visa uppmärksamhet och kärlek. Ingen fågel eller djur vill lära sig av rädsla. Dessa fåglar är tillgivna och är lyckligaste och svarar bäst när de behandlas vänligt och har andra duvor runt dem.

Steg 2

Belöna dina fåglar med små hela fröbehandlar som hirs, kanariegräs, vete och krackad majs när du arbetar med dem. Du lär dig en form av operant konditionering där duvan kommer att lära dig att utföra vissa handlingar kommer att leda till att du får specialmat. Att observera duvornas kroppsspråk och bli vana vid sina preferenser hjälper dig att reagera på dem på ett sätt som leder till bättre kommunikation.

Steg 3

Använd din visselpipa för att lära dem att återvända till eller sitta på axeln. När de lär sig ljudet av din specifika visselpipa, kommer de att svara. Små fågelflöjtmunstycken finns tillgängliga som hjälper dig att efterlikna fågelns egen visselpipa.

Steg 4

När träning duvor ska återvända till sin abborre, placera en stoppad vit socka på abborre för att uppmärksamma abborre. De vill känna igen var de ska landa. Släpp dem om och om igen från ett mycket kort avstånd till abborre för att hjälpa dem att förstå vad du försöker få dem att göra. Det kan vara mer av en utmaning att träna en duva för att återvända hem eftersom den inte har den naturliga hominginstinkt som en duva har.


Video: Lustans Lakejer-Skuggan Av Ett Tvivel

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Gör Hemlagad Kattburk

✔ - Kan En Hund Få Idrottsfot?

✔ - Morkie Vs Maltipoo


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!