Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man TrÀnar En Pit Bull-Labrador Mix Puppy

En pit bull-labrador valp Àr en vanlig ras blandning, sÀrskilt bland hundar i skydd.


En pit bull-Labrador valp Àr en vanlig ras blandning, sÀrskilt bland hundar i skydd. De Àr vanligtvis högeffektiva hundar som visar en blandning av de egenskaper som ses i gropstjur och Labrador retrievers. Pit Bulls, liksom alla raser i terrier gruppen, Àr aktiva, smart och envis. Labradorer, uppfödda för jakt och kamratskap, Àr högkvalitativa och lÀttutbildade. Blandningen resulterar i intelligenta valpar som snabbt kan lÀra sig tricks, kommandon och hustrÀning. SkrÀddarsy ditt trÀningsprogram till valpens behov nÀr det gÀller energinivÄn och andra individuella drag.

Hur man trÀnar en Pit Bull-Labrador Mix Puppy: bull-labrador

Steg 1

Foder din valp en kvalitetsvalpmat, enligt rÄd frÄn din valps veterinÀr. Vissa husdjursfoder anses vara högkvalitativa men balanseras inte ordentligt för stora raser, till exempel Labrador retrievers, och bidrar till okontrollerade snabba tillvÀxtpulver som leder till stress i lederna. De flesta veterinÀrer rekommenderar en kvalitet hundmat med protein, fett, kalori och kalciumnivÄer som frÀmjar lÄngsammare, konsekvent tillvÀxt. Att mata en valpmat mÀrkt "för stora rasvalpar" kan hjÀlpa, som kan byta valpen till vuxen mat snarare Àn vad som vanligtvis görs. Valpens veterinÀr Àr den bÀsta domen i den hÀr frÄgan, eftersom storleken och tillvÀxten av en pit-tjur-Labrador-blandning kan variera ganska mycket.

Hur man trÀnar en Pit Bull-Labrador Mix Puppy: valp

Ta din valp till valpen dagis, grundlÀggande lydnad och valp socialisering grupper. Dessa Àr nödvÀndiga för att valpen ska kunna lÀra sig lÀmpliga doggy sociala fÀrdigheter och manners, sÄ att tendensen att kÀmpa hÄlls pÄ ett minimum. TÀnk pÄ att vissa gropstjur har en starkare Àn vanlig tendens till aggression mot andra djur. Du kan inte helt Àndra det, men det brukar vara mycket starkare utan konsekvent, tidig socialisering med hundar och andra djur.

Steg 3

Ta din valp sÄ mÄnga platser som du kan och ge alla möjliga positiva och trevliga upplevelser med mÄnga sorters mÀnniskor, samt erfarenheter med ovanliga föremÄl och platser, sÄsom skateboards, högljudda barn, bussar, trafik och handikappade. Ju mer exponering din valp har för mÄnga mÀnniskor, platser och saker, desto mer runda och lugna vuxen kommer att vÀxa upp till att bli.

Hur man trÀnar en Pit Bull-Labrador Mix Puppy: bull-labrador

Ge din valp massor av möjligheter att trÀna. Labradorer Àr stora jakthundar, och gropstjur Àr starka aktiva terrier. BÄda raserna behöver mycket daglig motion, bÄde mental och fysisk. TvÄ eller fler lÄnga dagliga promenader Àr ett mÄste, som gÄr ut i en koppel i ett sÀkert, stÀngt omrÄde.

Steg 5

Planera aktiviteter som ger mental och fysisk stimulans. De nya pussel leksakerna Àr ett bra mentalt trÀningspass. LÀr valpen agility eller intressanta spel, till exempel gömma och söka, för att lindra tristess. Hitta sÀtt att engagera din valp sinnen.

Hur man trÀnar en Pit Bull-Labrador Mix Puppy: bull-labrador

Ange grÀnser och grÀnser för din valp frÄn en tidig Älder och hÄll fast vid den. Terrier Àr tÄlamod och mÄste ha en ledare som Àr fast och rÀttvis. Var konsekvent och ge kÀrleksfull men stark struktur för att hÄlla valpen i linje.


Video: Pit Puppy Lessons | Dog Whisperer

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Kan Jag SĂ€ga Om Min Yorkie-Valp Kommer Att Ha En VĂ„gig Eller Rak Rock?

✔ - Hur Man Brudgum En Hund Hemma

✔ - 7 Misstag Som Gör Din Hund Deprimerad


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!