Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Gör En Källare Till Ett Hundrum

Hur man gör en källare till ett hundrum.


Hur man gör en källare till ett hundrum. Oavsett om du har en hund eller flera, kan en plats i ditt hem som uteslutande är ett hundutrymme vara praktisk och praktisk. Ett hundrum erbjuder lekrum, kennel under arbetsdagen eller på natten och en inomhus kennel när husaktiviteterna inte är hundvänliga, som mattrengöring eller middagsparti. Läs vidare för att lära dig hur man omvandlar en källare till ett hundrum.

Steg 1

Utvärdera platsen. Viktiga överväganden är om det finns naturlig belysning, källaren är torr, det finns tillgång till utomhus, eventuella säkerhetsrisker är avtagbara och hur färdiga området är. Använd hälsa, säkerhet och komfort som kriterier för att du bedömer din källares potential.

Steg 2

Ett hundrum kan vara ett rum i källaren, en del av källaren eller hela området. Tänk på hundens storlek, personligheter och aktivitetsnivåer. När du har utvärderat området och behoven hos dig och dina hundar och valt platsen, är du redo att dekorera ditt källarhundrum.

Steg 3

Justera belysningen. En utegångs källare med fönster är perfekt eftersom dina hundar kommer att ha naturlig belysning när de är i rummet under dagen. Om så inte är fallet, häng hela spektrumet lysrör i rummet. Full spektrum lyser bättre replikera naturlig belysning än vanliga glödlampor.

Steg 4

Minska luftfuktigheten. Om du har en mycket våt källare kan vissa seriösa förbättringar, såsom installation av ett avloppssystem eller tätning av grundväggarna, vara i ordning. Under alla omständigheter får du ett rumsavfuktare och använda det flitigt under de varmare månaderna. En mjukt, smaklös miljö är ohälsosamt för husdjur såväl som för människor.

Steg 5

Täck betongen. Om det inte finns golv i din källare lägg ner vinyl golvmatta, sålda på hårdvara eller hem förbättring butiker. Ta bort mattan om den är närvarande, eftersom den håller hår, dander, smuts och lukt och är svår att rengöra. Välj en yta som du enkelt kan lura med vatten och desinfektionsmedel.

Steg 6

Avsnitt av ett område för hundarna eller ge separata utrymmen för olika hundar med hjälp av tunga kugghjulspennor som finns tillgängliga hos kennelleverantörer. Dessa kommer i ett brett sortiment av höjder och kan ordnas i olika former och storlekar genom att haka ihop dem. Du kan också köpa kedjelänk kennel körningar.

Steg 7

Tillhandahåll sovande områden som hundbäddar eller lådor med dörrarna borttagna. Lägg ut leksaker för hundarna och rotera vad som är tillgängligt för att hålla dem intresserade. Håll alltid fritt vatten tillgängligt.

Steg 8

Gör rummet hundsäkert genom att täcka eluttag och ta bort elkablar, skarpa föremål och saker som kan tuggas upp.


Video: Smygstart på lydnadssäsongen i källaren

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Lär En Hund Hur Man Ger En Hög Fem

✔ - Är Kokosolja Giftig Mot Hundar?

✔ - Hur Kan Jag Säga Om Min Hund Har En Tick Eller Ett Hudmärke?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!