Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Använder Aveeno Bath För En Klåda Hund

En kliarhund är en olycklig hund.


En kliarhund är en olycklig hund. Och en olycklig hund betyder en olycklig familj. Rover kanske kliar av många skäl. Han kan ha allergier, loppor eller torr och känslig hud. Oavsett orsaken behöver kliande hud behandlas snabbt och så försiktigt som möjligt. Noncolloidal havremjöl lugnar inflammerad och irriterad hud. Människor använder Aveeno icke-kolloidalt havregrynbad för att lätta deras symtom. Människans bästa vän drar också fördel av dess läkningskvaliteter. Hundar kanske inte älskar bad, men när de känner lättnad från kliarna, kommer Rover vara lycklig och det blir hans familj också.

Hur man använder Aveeno Bath för en klåda hund: bath

Steg 1

Öppna ett paket av Aveeno Non-Colloidal Bath. Häll innehållet i en plastskål. Tillsätt två till tre koppar kallt, rent vatten. Blanda i en uppslamning. Blandningen ska inte vara för rinnande.

Steg 2

Ta skålen med dig och koppla din hund. Använd några vattentäta skor eller stövlar, om så önskas. Gå ut på din gård eller uteplats.

Steg 3

Fäst vattenpistolen på slangen. Fäst slangen till vattenuttaget och sätt på vattenuttaget. Välj duschalternativet från vattenpistolen.

Steg 4

Våt din hund grundligt. Undvik att få vatten i öronen eller ögonen. Om inte hundens huvud kliar, vattnar inte huvudet. Gnugga kappan när du blötar hunden för att säkerställa att huden är helt fuktad.

Steg 5

Börja vid axlarna och massage i havremjölblandningen. Se till att produkten kommer i kontakt med huden. Var noga med att behandla benen och svansen också.

Hur man använder Aveeno Bath för en klåda hund: hund

Låt behandlingen fungera i minst tio minuter. Håll din hund i snöre för att hindra honom från att gnugga sig på marken. Efter tio till femton minuter sköljer du hunden väl. Släpp hunden från koppel och gå tillbaka; Han kommer att skaka av överflödigt vatten.

Hur man använder Aveeno Bath för en klåda hund: använder

Torka bara din hund med en ren mjuk handduk. Undvik gnugga. Belöna din hund med en hund behandla.


Video: The Big Short

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Får Man Ut Ur Hundhår

✔ - Kommer Hundar Att Äta Koi Fish?

✔ - Skakar Hundarna När De Är Kalla?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!