Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Använder Calamine Lotion På Hundar

Bin, vartor, hornets, spindlar, myror, tusenben, scorpions och yellowjackets stingar ibland hundar, vilket orsakar smärtsam svullnad och rodnad.


Bin, vartor, hornets, spindlar, myror, tusenben, scorpions och yellowjackets stingar ibland hundar, vilket orsakar smärtsam svullnad och rodnad. Svarta änkspindlar, bruna öronspindlar, tusenpinnar och skorpioner kan orsaka allvarliga reaktioner när de biter. När insekterna biter, kan en humanmedicin gynna hundar. När du har tagit bort stinger och utför hjälpmedel för att förhindra att biten blir sämre, kan du applicera kalaminkräm för att lindra klåda tills din hund går till en veterinär.

Steg 1

Dela hundens hår där insekten bitar den och letar efter stingerna. Vanligtvis lämnar bin sina stingrar, som ser ut som små svarta säckar. Skrapa stinger med ett kreditkort för att lossa det från huden. Om du lämnar det i huden, fortsätter det att släppa ut gift och förvärra tillståndet.

Steg 2

Blanda 1/2 tsk bakpulver med 1 tesked vatten för att göra en pasta. Applicera den på stinget.

Steg 3

Sätt i några isbitar i en plastpåse för att göra ett ispaket och håll det mot stinget. Om du inte har isbitar använder du en påse frusna grönsaker. Detta kommer att lindra smärtan och svullnaden i båren.

Steg 4

Applicera calamine lotion i området av bröstbenet för att lugna klåda.

Steg 5

Placera en elisabethansk plastkrage runt hundens nacke för att förhindra att den slickar på bröstet. Zinkoxiden i calamine lotion kan orsaka magbesvär, kräkningar och diarré om hunden intar det.

Steg 6

Ta med hunden till en veterinär för en undersökning och uppföljning.


Video: My Fair Cream Full Review Hindi

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Vilka Slag Av Ormar Ger Levande Födelse?

✔ - Hundar Som Liknar En Chihuahua

✔ - Kostnad För Körsbärsöverkontroll Hos Hundar


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!