Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hur Man Använder Jergens Lotion På Hundar

Ibland kan hundar drabbas av torr hud eller hudirritation.


Ibland kan hundar drabbas av torr hud eller hudirritation. När det blir en oro, är det bästa att göra din hund till veterinären för en diagnos och rätt medicinering. Men om din hund inte verkar obehaglig och du helt enkelt vill rengöra och fuktar huden, kan du göra det i ditt eget hem med hundshampoo och lotion.

Hur man använder Jergens Lotion på hundar: eller

Steg 1

Bathe hunden i antingen ett badkar eller ett stort badkar utanför. Du kan även bada mycket små hundar i diskbänken. Använd hundschampo och skrubba den i hundens hår, så att ögonen och insidan av öronen och munnen undviks. Tvätta hela skampan av hunden noggrant för att undvika torr hud.

Steg 2

Applicera hund balsam (eller lite mild människa balsam) till hundens päls och lämna det i en minut eller två. Skölj noggrant hunden och torka försiktigt av det med en handduk.

Steg 3

Applicera Jergens Sensitive Skin Relief Fragrance Free Daily Moisturizer lätt till hunden. Det är viktigt att använda en mild fuktighetskräm som den här, eftersom det enligt Jergens är hypoallergen, 100 procent färgfri, 100 procent doftfri och 100 procent lanolinfri. För en liten hund, dispensera bara om en dime till kvart storlek mängd lotion i dina händer och lätta applicera det jämnt på hunden. För en medel till stor hund, använd en kvart till halv dollar storlek eller om en matsked.

Steg 4

Groom hunden efter behov och använd på nytt lotion för att lätt fuktar hundens hud. Enligt hemsidan Best Friends Pet Care har hundar som regelbundet prepareras en hälsosammare och skinnigare kappa. Om din hunds hud inte förbättras eller blir irriterad ska du dock avbryta produktanvändningen och ta hunden till veterinären.


Video: Eminem - The Real Slim Shady (Edited)

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Förbinder Sig Med En Räddningshund

✔ - Hur Snabbt Går En Sköldpadda?

✔ - Hur Man Sköter Sniglar I Ett Akvarium


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!