Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Mänskliga Barn Är Chockade (Och Lite Svartsjuka) Av Vad Mamma Gör För Hunden

Moms är iboende stolta över sina barns prestationer. Så det är inte helt överraskande att en kanadensisk kvinna skulle ramma hennes hunds examen diplom från en prestigefylld träningsakademi. Mer ovanligt var dock uppenbarelsen att hon inte hade förlängt samma ära till hennes kött-och-blod-avkomma efter att ha avslutat gymnasieskolan.


Kanadensiska mamma ramar hundens diplom

Förutom, det verkar för hennes biologiska ?

Moms är iboende stolta över sina barns prestationer.

Så det är inte helt överraskande att en kanadensisk kvinna skulle ramma hennes hunds examen diplom från en prestigefylld träningsakademi.

Mer ovanligt var dock uppenbarelsen att hon inte hade förlängt samma ära till hennes kött-och-blod-avkomma efter att ha avslutat gymnasieskolan.

LOL: Hundar är sådana sorters

Sådan var den hilariska historien tidigare i veckan på Cool Dog Group, en privat Facebook-grupp med mer än 600 000+ medlemmar.

I en nu viral tråd delade kvinnans dotter, Stephanie, snaps i certifikatet och dess awardee, en stilig 6 månader gammal vuxen som heter Khal Drogo (en nick till Game of Thrones, men mer på det i en bit).

"Min mamma ramlade hennes hunddiplom, men inte min", skrev hon inlägget.

Kanadensiska mamma ramar hundens diplom

I ett email till Cuteness klärde Clinton på hennes mammas hängivenhet mot Drogo och de andra fyrbenta pälsbarnen som bor under sitt tak, vilket inkluderar Khaleesi, en katt som också kallas efter en GOT karaktär.

"Hon fick honom av Kijiji [en sekretessplats som var populär i Kanada] en dag. Hon såg bara sin bild och visste att hon var tvungen att få honom."

"Han är en mycket smart hund, men han lyssnar bara på henne", tillade hon. "Han är i princip som den irriterande lillebror som gör allt rätt i hennes ögon".

Moms förmånsbehandling har inte gått obemärkt av Stephanies andra syskon:

"Min syster frågade mig om jag någonsin hade sett mitt diplom inramat i huset och nu när jag tänker på det, har jag inte sett det sedan jag gav det till mamma efter examen. Jag tror inte ens att hon vet var det är."

Men indigniteterna (?) slutar inte där.

"Efter att vi flyttade ut vår mamma skickade lådor av alla våra saker hem med oss ​​från när vi var små. Trodde det var konstigt men gissat att det var att rensa utrymme för att visa sina hundras framgångar." (Döende just nu, RIP mig.)

Kanadensiska mamma ramar hundens diplom

Khal Drogo med sin syster från en annan mor, Khaleesi.

Som Stephanie mjukade på sin status som andraklass syskon (j / k, hon är bra) kunde folx i forumet inte få nog av hennes mammas mycket extra hundmamma beteende.

"MIG SOM MOM", skrek en kommenterare.

"Omg, älska det. Det är något jag skulle göra," relayed en sekund.

"Jag ser inte vad problemet är", "quipped a third.

Medan det ännu inte finns något ord där Khaleesis diplom hänger, verkar det uppenbart att duoden är i kärleksfulla händer.

Är du överskuggad av familjen husdjur från gyllene barn? Berätta om det i kommentarerna nedan eller på vår Facebook-sida!


Video: Smith & Thell feat. Swedish Jam Factory - Forgive Me Friend (Official Video)

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - 21 Av Dina Mest Sovande Husdjur

✔ - 19 Dumaste Frågor Som Någonsin Ställts Om Husdjur

✔ - Hur Man Gör Katt Leksaker Ur Vin Korkar


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!