Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hummingbird Sugar Water Recept

Kolibrier Àr roliga att titta pÄ i din trÀdgÄrd.


Kolibrier Àr roliga att titta pÄ i din trÀdgÄrd. De Àter nektar frÄn blommor och dras till trÀdgÄrdar med röda och rosa blommor. Du kan locka dessa hÀrliga fÄglar till din gÄrd Àven om du inte har nÄgra blommor genom att sÀtta ut en kolibrismatare som Àr fylld med en nektarutbyte gjord av sockervatten.

Hummingbird Sugar Water Recept: hummingbird

Recept

Hummingbird Sugar Water Recept: recept

Hummingbirds sockervattenrecept har bara tvĂ„ ingredienser, vatten och socker. För att göra nektar, lĂ€gg till en kopp socker till fyra koppar vatten. Koka denna blandning i en minut och ta bort frĂ„n vĂ€rmen. Överhettning kan orsaka att vattnet förĂ„ngas och förĂ€ndrar blandningens sockerkoncentration. NĂ€r sockervattnet Ă€r helt kylt Ă€r det klart att det hĂ€lls i en ren kolibrismatare.

matare

Hummingbird Sugar Water Recept: blommor

Hummingbirdmatare Àr vanligtvis utformade för att se ut som stora röda blommor för att locka uppmÀrksamheten hos fÄglarna. Eftersom mataren Àr röd Àr det inte nödvÀndigt att lÀgga till röd matfÀrgning till sockervattnet. Rengör mataren minst tvÄ gÄnger i veckan för att förhindra bakteriell tillvÀxt. BlötlÀgg mataren en gÄng i mÄnaden för att döda mögel. Placera din kolibrikmatare i skuggan, eftersom det sÀnker hastigheten dÀr sockervattnet förstörs och gör mataren mindre tilltalande för insekter.

NĂ€r ska du mata

Hummingbird Sugar Water Recept: sugar

Kolibrier migrerar söderut för vintern. Den bÀsta tiden att lÀgga ut en matare för kolibrier om du bor i söder Àr under mitten av mars. Om du bor i de nordliga staterna, sÀtt upp en kolibrismatare runt första april. Du kan ta dina hummingbirdmatare ner i början av oktober. Du kan lÀmna en matare under vintermÄnaderna om frysning inte Àr ett problem.

försiktighetsÄtgÀrder

Hummingbird Sugar Water Recept: recept

Kolibrier tenderar att kÀmpa över matare, sÄ Oregon State University rekommenderar att du placerar matare lÄngt ifrÄn varandra. De sÀger ocksÄ att endast anvÀnda socker i kolibriet nektarreceptet. Honung uppmuntrar till tillvÀxt av svamp och andra organismer som kan skada fÄglarna. Artificiella sötningsmedel mÄste ocksÄ undvikas eftersom de inte ger nÄgra kalorier för fÄglarna och kan fÄ dem att svÀlta.


Video: Caramel Carrot Cake Recipe

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Behandlar En Förstoppad Marsvin

✔ - Varför Är Min Hund Tugga PĂ„ Hans Hud Och Dra Ut Sitt HĂ„r?

✔ - Hur Man Bryr Sig Om En Jones Armadillo Ödla


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!