Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Intervju Med Sullivan, Sheriff Of SecretToHappyPets.com

Att vara sheriff Àr inte hÄrt arbete, ja Ätminstone inte för sullivan dog eller sully för kort.


Att vara sheriff Àr inte hÄrt arbete, ja Ätminstone inte för Sullivan Dog eller Sully för kort. Denna rÀddningspokoch vet en sak eller tvÄ om att göra (och hÄlla) mÀnniskor glada bÄde i den verkliga vÀrlden och pÄ SecretToHappyPets.com dÀr han ser till att alla i samhÀllet har en pawsome tid.

Intervju med Sullivan, Sheriff of SecretToHappyPets.com: Cuteness

Sully tog nÄgra minuter ur sin livliga dag för att fÄ magehuden att berÀtta lite om hans favoritprodukter i SecretToHappyPets.coms loppmarknad och vad han skulle sÀga till hela vÀrlden om han hade chansen.

Hur blev du Sheriff of SecretToHappyPets.com?

Tja, allt började tillbaka 2008 nÀr mina husdjursförÀldrar bestÀmde sig för att skapa en hemsida om husdjur. Jag var den nya ankomsten i ett hus som hade tvÄ andra pÀls ansikten redan, Stretch & Squeeze, mina kattbröder frÄn en annan mamma. Mina folk Àlskade verkligen oss husdjur och ville skapa ett onlinehem dÀr de kunde visa upp vÄra bilder och interagera med andra anipaler. SÄledes blev Cuteness född!

Vad Àr det som att vara Sheriff of SecretToHappyPets.com? Har Cuteness nÄgra missförhÄllanden?

OMD, det Àr fantastiskt! Jag möter djur av alla slag, frÄn alla samhÀllsskikt. MÀnniskor brukar sÀga att jag Àr söt som seriöst gör min svansvakt - det blir aldrig gammalt! Och jag fÄr ge Cuteness Points till alla nya pÀlsen jag möter. Vanligtvis frÄgar djuren och deras folk hur vissa funktioner fungerar. För det mesta fÄr jag dock bara trÀffa söta ansikten.

NÀr det gÀller misshandeln Àr jag en ganska libertarian pup och gillar inte att göra mÄnga regler för anipals att behöva oroa sig för. Vi ber bara varje husdjur att vara respektfull för varandra och göra Cuteness-upplevelsen underbar för alla husdjur.

Jag har lÀst pÄ din Cuteness profilsida som du rÀddades. Var och hur rÀddade din familj dig?

ja! Jag Àr en lycklig valp! En rÀddning som kallades Noas Bark hittade mig tillsammans med mina tvÄ syskon i en kundvagn i södra centrala L. A. Mina husdjursförÀldrar trÀffade mig vid en Torrance-adoptionshÀndelse och det var kÀrlek vid första ögonkastet. Det fanns mig med brun valpskinn pÄ den tiden, min bror som hade vit pÀls och min andra bror som hade svart pÀls. Jag lÀt mina framtida husdjursförÀldrar gnugga min mage och Àlska mig. Jag peed lite som jag Àr benÀgen att göra, sÄ visade dem nÄgra av mina loppor - hela 9 meter. De sÄg mig och var som "den hÀr valpen Àr bÀst, lÄt oss stÀda honom och ge honom det goda livet" och resten Àr historia.

De tog mig hem och jag trÀffade min kitty bros, Stretch & Squeeze, som tog mig under deras skydd och visade mig hur man agerar som en riktig katt, woof!

Du har fÄtt nÄgra produkter frÄn Cuteness Flea Market. Vilket har varit din favorit hittills?

HÀnderna ner Àr min mammas kattsstrumpor amazeballs. Jag Àlskar ocksÄ denna fÄgelmatare cuz alla birdies kör min pottbror, Murphy, bananer.

Vill du hellre: ha ett oÀndligt utbud av godis eller har obegrÀnsad mÀngd mage gnidor ELLER den mest bekvÀma hundbÀdden som nÄgonsin har funnits?

Åh, det Ă€r ingen frĂ„ga hĂ€r-BEHANDLINGAR! Rubbing my belly Ă€r kul men ibland röra cuz jag kan bara bli över upphetsad och kissa lite vilket folk har konstiga reaktioner pĂ„. Jag sover pĂ„ min mamma och pappas sĂ€ng sĂ„ att ingenting kunde bli bĂ€ttre Ă€n det. Men TREATS, godis Ă€r strĂ„lande och jag kommer att bli en vĂ€ldigt bra pojke för att fĂ„ godis.

Om du skulle kunna vara ett annat djur, vilket djur skulle du vara och varför?

Åh en kattkatt pĂ€ls sĂ€ker! Jag har kĂ€nt 3 katter och hur de klĂ€ttrar gardinerna ser jĂ€tte kul ut. Även om du kommer att tĂ€nka pĂ„ det, Ă€r kokslĂ„dor lite konstiga IMHO. En pĂ„fĂ„gel kan ocksĂ„ vara ganska cool. De kryssar runt mitt grannskap och har fantastiska fjĂ€drar och de kan flyga lite upp till taken som skulle vara super kul.

Om du skulle kunna prata med alla i vÀrlden samtidigt, vad skulle du sÀga?

Silly Sully skulle sÀga: Sitt!

Allvarlig Sully skulle sÀga:

"FörestÀll dig att det inte finns nÄgra lÀnder
Det Àr inte svÄrt att göra
Inget att döda eller dö för
Och ingen religion heller
FörestÀll dig allt folk
Leva livet i fred...
Du kan sÀga att jag Àr en drömmare
Men jag Àr inte den enda
jag hoppas att du följer med oss ​​nĂ„gon dag
Och vÀrlden kommer att vara som en"
VĂ€ft!

HÀmta de senaste pupdaten frÄn Sully genom att följa honom pÄ Facebook.

KÀnner sig kattig? Kolla in Sullys bror, Murphy van der Socks, pÄ Facebook.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Skakar Valpsyndrom

✔ - Vad Är Den Genomsnittliga Tiden För Housebreaking A Puppy?

✔ - LivslĂ€ngden För En Svart Lab Mix


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!