Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Är Phlox Farligt För Husdjur?

_phlox_, en blommande växt i familjen polemoniaceae, är inte farlig för hundar eller katter.


Flox, en blommande växt i familjen Polemoniaceae, är inte farlig för hundar eller katter. Denna vintergröna fleråriga är inte giftig, så även om ditt husdjur nibbles på löv eller blommor, borde ingen skada uppstå. Även om det finns många typer av nativa phlox, är de två som vanligtvis säljs kommersiellt Phlox subulata och Phlox paniculata. Phlox subulata är också känt av namnen moss phlox, krypande flox, rock rosa och moss rosa, medan Phlox paniculata marknadsförs som trädgårdsflox.

Multicolored phlox olika sorter

Plant phlox i din trädgård utan att oroa dig för Fido eller Fluffys säkerhet.

Pet-Safe Phlox

I trädgården, planta phlox där det kan ta emot minst fyra timmars direkt solljus dagligen. Som ett ständigt kan du se fram emot att det blommar varje år med lite extra arbete efter den första planteringen. Phlox subulata blommor blommar i vitt, rosa eller lila. Det är en växande växter som härrör från mossa smeknamn från de mattor som det bildar. Idealiskt för bergträdgårdar, inkluderar detta phlox inhemska livsmiljö bergsskivor och sluttningar.

Phlox paniculata visas vit, rosa, röd, orange, lila och bicolor nyanser. I genomsnitt är varje växt 40 tum lång och 23 tum bred. Vanligtvis planteras dessa högre odlare i mitten eller baksidan av en flerårig trädgård.

Om du köper någon av dessa phlox-arter från en kommersiell plantskola borde det vara säkert för Fluffy och Fido. Överväg att avstå från att transplantera en naturlig art av flox utan att göra någon undersökning för att bestämma vilken art det är och om det har någon potential för toxicitet.


Video: ManpowerGroup: Human Age 2.0 Wirkungskräfte am Arbeitsplatz der Zukunft

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Matar En Peking Duck

✔ - Allt Om Tellington Ttouch-Metoden

✔ - Hur Man Gör En Jacka För En Miniatyr Taxa


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!