Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Lovely Labradoodle Hjälper Lite Pojkeövergång Till Att Främja Hem

En verkligt hjärtvärt historia om en hund och hans pojke, kolla reagan labradoodle och hans bästa vän, 3-åriga fosterbarn, kallad "little buddy".


För en verkligt hjärtvärt historia om en hund och hans pojke, kolla Reagan Labradoodle och hans bästa vän, 3-åriga fosterbarn, kallad "Little Buddy". Reagans Instagram har över 150 000 anhängare, vilket gör duoen ganska känd, och medan bilderna är fantastiska är det deras historia som verkligen slår på hjärtsträngarna.

Reagan och Little Buddy på en båt

Reagans mänskliga föräldrar, Sandi och Eric Swiridoff, adopterade honom när han bara var åtta veckor gammal. Medan hans vänliga personlighet och valpavverk var uppslukande från början, var det när han mötte sin fosterbarns son att han verkligen blomstrade.

Reagan och Little Buddy går och cyklar

Tillsammans är paret ostoppbart. I ett nyligen sänt segment på NBC beskriver Swiridoff sin anslutning som "en omedelbar obligation" och att de "älskade varandra från dag ett".

Reagan och Little Buddy har en konversation

"Den rörande, sanna berättelsen från Reagan och Little Buddy behövde bli tillsagd. Jag kunde inte hålla all adorableness till mig själv, "sa Swiridoff i en intervju.

Reagan och Little Buddy kaffepaus

Reagan och Little Buddy gör allt tillsammans från badtiden, att leka i parken, att äta frukost och ta tupplurar. De två fotograferas ofta med samma klädsel.

Reagan och Little Buddy kramar

De fotogena vännernas framgång gav Swiridoff tanken att ta sin popularitet och skapa en kalender först och nu en bok som ska publiceras 2017. Proven för kalendern gick till att hjälpa fosterbarn genom Fulhart Foundation och deras fosterföräldrar genom Foster Föräldrar Night Out.

Pushing Little Buddy på gungan

Precis som kalendrarna går också utbetalningarna från boken till att hjälpa fosterbarn. För mer information, besök Regandoodle.com.

Hunden tar barn för en promenad

Se mer av Reagan och Little Buddy från deras intervju med NBC eller på deras Instagram-sida @Regandoodle.

Nap tid för Reagan och Little Buddy


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Vad Man Kan Förvänta Sig Under Hundens År

✔ - Guy Ber Om En "Advokathund" Och Domstolarna Tar Sin Begäran Bokstavligen

✔ - Bokstavligen De Styggaste Pig Bilderna Vi Se Ever


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!