Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Medium-Sized Hundar Som Inte Skjuter

Vissa raser Àr smÄ nog att strategiskt klyva in i ett oÄtkomligt utrymme före badtiden.


Vissa raser Àr smÄ nog att strategiskt klyva in i ett oÄtkomligt utrymme före badtiden. Större raser kan rensa ett soffbord med svep av en svans. Om du letar efter en dÀremellan betraktas en handfull av dem som icke-kasta raser. Det finns egentligen ingen sÄdan sak som en hund som inte slÄr ut, men vissa skjuter lÀtt.

Medium-sized hundar som inte skjuter: inte

Terriers och Basenji

I genomsnitt Àr viktklassen för medelraser 25 till 50 pund; mÄnga terrier Àr medelstora. Bland terrierraser som kasta lÀtt Àr skotsk terrier, West Highland, Kerry Blue, wheaten, Lakeland och standard schnauzer. Alla dessa raser har lekfulla personligheter, lÀtt natur och nÀr de Àr uppvuxna med en familj Àr det bra med barn. Men de behöver regelbundet borstning eller resor till groomer. Basenji, Àven kÀnd som barkless hund, krÀver inte en groomer men behöver en Àgare som kan ge en aktiv livsstil.

Labradoodle

Labradoodle varierar i storlek och Àr uppvuxen för att ha Labrador-personligheten och puddelens intelligens och sÄ kallade nonshedding-egenskaper hos pudeln. Deras personlighet och intelligens blandar sig vackert. Huruvida denna rasen skjuter, beror dock pÄ vilken sida av genpoolen som rÄder.


Video: Inside the mind of a master procrastinator | Tim Urban

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Varför HĂ„ller Min Hund Kasta Upp Gul Galla?

✔ - Hunden Förlorar HĂ„r Efter Avel

✔ - TillvĂ€xttillĂ€gg För Hundar


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!